بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

در همایش «مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی»، نشان و حمایل ملی «حامی مدرسه‌سازی» به پاس نقش‌آفرینی مؤثر بانک کشاورزی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی کشور، به مدیرعامل این بانک اهدا شد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش محوری بانک کشاورزی در اجرای طرح‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی، خواستار نگاه حمایتی نهادهای مرتبط به ویژه در حوزه افزایش سرمایه این بانک شد.
بانک ملت در مراسم تجلیل از مجموعه‌های پیشگام در مدرسه‌سازی به‌عنوان یکی از حامیان اصلی این حرکت معرفی شد. این بانک تاکنون در ساخت ۸۵ مدرسه در اقصی نقاط کشور مشارکت داشته است.
در مراسم تقدیر از پژوهشگران برگزیده شبکه بانکی صورت گرفت؛

درخشش پژوهشگر بانک سپه در هفته پژوهش بانکی

فواد کوهزادی، از کارکنان بانک سپه، در مراسم هفته پژوهش نظام بانکی کشور به‌عنوان پژوهشگر برتر این بانک انتخاب شد.
در ادامه، یک راهنمای جامع و کامل از بهترین وام های فوری بدون ضامن به شما معرفی می شود. از نئوبانک ها و پلتفرم های آنلاین گرفته تا بانک های دولتی، همه گزینه ها بررسی می شوند تا شما بتوانید بهترین تصمیم را بر اساس شرایط خود بگیرید.
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، با تأکید بر اجرای موفق فرآیند گزیر بانک آینده و انتقال آن به بانک ملی، بر ضرورت برخورد جدی با مدیران متخلف و تقویت نظارت بر سایر بانک‌ها و موسسات مالی تأکید کرد.
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران از برگزاری حراج سکه‌های ضرب سال ۱۴۰۴ در روز چهارشنبه هفته جاری خبر داد و اعلام کرد تحویل سکه‌های پیش‌فروش‌شده شهریورماه از روز گذشته آغاز شده است.
معاون مدیرعامل بانک مسکن از اجرای ضوابط جدید تسهیلات مسکن خبر داد و اعلام کرد انتقال امتیاز وام تنها به بستگان نزدیک و با تأیید شعبه مبدا امکان‌پذیر خواهد بود.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تأکید کرد مهار تورم، سلامت شبکه بانکی، حمایت از تولید و اشتغال و ارتقای ارزش پول ملی، از جمله وظایف بانک مرکزی است و دستگاه قضا صرفاً ناظر و پیگیر اجرای قانون خواهد بود.
نرخ تبدیل دلار به ریال ایران همچنان روند فزاینده دارد. این رخداد به سرسام ارزی منجر شده و دردسرهایش ادامه دارد. بزرگترین دردسری که دلار گران برای شهروندان ایرانی پدیدار کرده، همراه شدن قیمت دیگر کالاها با نرخ تبدیل دلار به ریال است.
سازمان آگهی های پُرسون