حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

فرماندار شهرستان دزفول گفت: تمامی نیروهای امدادی به محل آتش‌سوزی در پارک ملی دز اعزام شدند و تمام نیروی خود را برای مهار آن به کار بسته‌اند.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از دستگیری متهمی که با جعل عنوان و جلب اعتماد ۲ شهروند شبستری و با صدور چک در ازای خرید زمین مبلغ یکهزار و ۸۲۰ میلیارد ریال از آنان کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
بنا بر اعلام بیمه مرکزی، امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، آخرین مهلت برای استفاده از طرح بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث است و پس از این مهلت کارت سوخت افرادی که بیمه ندارند باطل می‌شود.

مراسم اولین سالگرد شهادت شهید آیت الله رئیسی و شهدای همراه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور در دانشگاه علوم پرشکی تهران برگزار شد.
حرکات نمایشی و تک چرخ زدن با موتور سیکلت در تونل نیایش، به قیمت جان جوان ۳۰ ساله و دختر نوجوانی که ترک نشین موتور بود، تمام شد. پسر جوان که ادعا می کرد موتورسوار حرفه ای است به دلیل انتشار فیلم و کلیپ هایش در اینستاگرام، تبدیل به بلاگر شده بود اما فکرش را نمی کرد که مرگ در انتظارش باشد.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری در جلسه هیات عمومی با بیان اینکه متاسفانه امروز شاهد هستیم برخی افراد به نحوی از انحاء منافع خود را مقدم بر منافع مردم می دانند، گفت: اگر خدمت به مردم در اولویت باشد شاهد بسیاری از آسیب های اجتماعی و مشکلات موجود نخواهیم بود.
عضو کمیسیون قضایی مجلس ضمن اشاره به صدور حکم تا سر حد اعدام برای شرارت‌های خشن در قانون مجازات اسلامی گفت: بهترین روش در برخورد با اراذل و اوباش مهار آن‌ها قبل از تجاوز به حقوق مردم است.
رئیس پلیس راه جنوب استان فارس از برخورد کامیون با سواری سمند به دلیل انحراف به چپ از سوی راننده کامیون ناشی از خستگی و خواب آلودگی خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر فوت و یک نفر نیز مجروح شده است.
معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ با صدور بیانیه ای خواستار شد؛

جلوگیری از تکرار فاجعه پیست آزادی و ضرورت بازنگری در ایمنی خبرنگاران

معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با صدور بیانیه ای ضمن تاکید بر جلوگیری از تکرار فاجعه پیست آزادی و ضرورت بازنگری در ایمنی خبرنگاران، خواستار رسیدگی به ابعاد فاجعه درگذشت زنده یاد درجاتی، عکاس مطبوعاتی شد.
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان فسا گفت: مردی که به دلیل اختلاف خانوادگی، برادر 39 ساله‌اش را به قتل رسانده بود، تسلیم قانون شد.
سازمان آگهی های پُرسون