شهری

از تازه ترین، جدیدترین و مهمترین خبرهای اعم از شهرداری، شورای شهر و هرآنچه در مبلمان شهری میگذرد، در حوزه شهری پرسون مطلع شوید.

شهردار شیراز از فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک در بلوار کریم خان زند شیراز و خیابان‌های فرعی که دلیل ایجاد ترافیک شدید در این محدوده هستند خبر داد و بر کنترل و ساماندهی ترافیک تاکید کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در دیدار با فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: شهرداری شیراز ۳ درصد از بودجه سالانه خود را به محرومیت‌زدایی اختصاص داده است، جهاد تبیین باید با روش‌های نوین و به کمک سپاه در سطح محله‌ها انجام شود.
کرباسچی نوشت: برای کاهش ترافیک و آلودگی هوا اقدام مثبتی است اما تعیین محدودیت و عوارض سنگین برای تردد خودروهای پلاک شهرستان بی‌نتیجه است. با این کار ارزش‌افزوده‌ای‌ روی خودروهای پلاک تهران ایجاد می‌شود و همه تلاش می‌کنند راه‌هایی برای دور زدن، کاغذبازی و تقلب پیدا کنند تا به هر شیوه‌ای خودرویی با پلاک تهران به دست بیاید؛ اقدامی که برای طرح ترافیک تهران هم رخ داد و قرار بود میزان تردد با وسیله شخصی در مرکز تهران کمتر رخ دهد، اما بازدارندگی هم ندارد.
اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به بارش باران و برف در گستره استان از فردا شب (۱۷ بهمن ماه) تا جمعه (۱۹ بهمن ماه) از کاهش محسوس دما طی روز جمعه خبر داد.
شهردار تهران مهمترین دستاورد انقلاب را ساختن انسان‌های خود باور دانست و گفت: انسان‌های خودباور خود را در پرتو ایمان الهی ساختند و در همه میدان‌ها به دور از تردید حاضر شدند و افتخار آفریدند.

معتمدیان در بازدید از شرکت سایپا؛

خودروها به موقع تحویل مردم داده شوند

استاندار تهران با اشاره به نگرانی مردم در خصوص تحویل خودرو از سوی شرکت‌های خودروسازی گفت: ان‌شاءالله تلاش شود خودروها به موقع تحویل داده شوند و امیدواریم پاسخگویی به مردم هم ادامه داشته باشد.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از افزایش خدمات‌رسانی مترو در خط یک به‌مناسبت برگزاری مراسم نماز جمعه ۱۲ بهمن ماه در حرم امام خمینی(ره) خبر داد.

یکی از موضوعاتی که مدیریت فعلی شهر تهران به صورت جدی بر آن توجه و تمرکز داشت، تکمیل و توسعه خطوط مترو بود که بر این اساس توانست در سه سال فعالیت خود 18‌ ایستگاه و 42 کیلومتر مسیر جدید به شبکه مترو اضافه کند.
سازمان آگهی های پُرسون