احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

بله، مردم همین مردم‌اند که در خیابان‌ها رفت و آمد می‌کنند. من و شما و آقا و خانم گزارشگر اما بی‌گزینش. مثلا یک بار در میدان ولی عصر تهران بایستند و هر که، واقعا هر که عبور کرد از او دربارۀ موضوعات مختلف و نه فقط قیمت مرغ و تخم مرغ بپرسند. چه با حجاب کامل باشد چه کم حجاب چه شُل حجاب. چه با ریش چه با صورت تراشیده. مردم واقعی متنوع است...
علی لاریجانی در پاسخ به اظهارات یک عضو شورای نگهبان نوشت: «علی‌رغم تقاضای مکرر اینجانب و درخواست رسمی و کتبی، شورای محترم نگهبان هیچ مطلبی را در مورد عدم احراز صلاحیت به اینجانب ارائه ننموده است».
انتخابات ۱۴۰۰ تاثیر زیادی بر آرامش اجتماعی، معیشت و اقتصاد ایران دارد و انتخاب با مشارکت بالا و درست چه در ریاست‌جمهوری و چه در شوراهای اسلامی شهر و روستا می‌تواند جایگاه کشورمان را در عرصه بین‌المللی نیز تقویت کند.
سومین مناظره کاندیداهای ریاست‌جمهوری در شرایطی برگزار شد، که بسیاری از مردم و طرفداران‌شان انتظار داشتند در آخرین مناظره‌ دغدغه‌های آنها از سوی هفت کاندیدا مطرح شود، اما متاسفانه این موضوع برآورده نشد.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای شهر و روستا 3روز دیگر یعنی 28 خرداد برگزار خواهد شد اما هنوز هم به اذعان بسیاری از فعالان سیاسی و کارشناسان فضای جامعه به آن صورت انتخاباتی نیست و فضای داغ تبلیغات را شاهد نیستیم. به قرائت برخی شاید به دلیل اینکه مردم با خود فکر می‌کنند برنده انتخابات از پیش معلوم است چندان نگاه مثبتی به انتخابات و کاندیداها ندارند و لذا فضای سردی بر فضای حاکم بر انتخابات قالب است.
حسین کروبی به نقل از پدرش گفت: نظر به شناختی که از آقای همتی دارم و توان ایشان را در اداره کشور می‌دانم رای من به آقای همتی خواهد بود.
آقای حیدر مصلحی وزیر وقت اطلاعات در دوره آقای احمدی‌نژاد، سخنان مهمی را ابراز کرده است. او درباره رد صلاحیت آقای هاشمی در سال ۱۳۹۲ اعلام می‌کند که «براساس گزارش کف خیابان آقای هاشمی رای می‌آورد و بچه حزب‌اللهی‌ها می‌گفتند مگر ما مُرده‌ایم که این اتفاق بیفتد؟... من گزارشی در دو صفحه از جهت مصلحت نظام نوشتم و به شورای نگهبان رفتم و گفتم که ردصلاحیت آقای هاشمی به مصلحت نظام است.
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه۴۰ درصد سپرده مردم در بانک‌ها به تهران آمده تبدیل به ارز شده و از کشور خارج می‌شود گفت: چرا باید تهران استان‌های کشور را استثمار کند؟
یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: پیچ فشار حداکثری را رد کردیم، اما کشور را نمی‌شود با تهاتر اداره کرد؛ برخی فکر می‌کنند ملت رفاه آرامش و زندگی نمی‌خواهد. ما که نیامدیم صبح تا شب مردم تحت فشار باشند!
اینک شورای نگهبان در مقابل آزمونی دشوار قرار گرفته و باید به آن پاسخ دهد. اولین اثر اقدامات این شورا شکل‌گیری این ذهنیت نزد مردم است که وقتی می‌توان به‌راحتی و بدون هیچ‌گونه نگرانی از پاسخ‌گویی درباره هاشمی‌رفسنجانی این‌گونه تصمیم گرفت، چه تضمینی درباره موارد دیگر وجود دارد.
امیرحسین قاضی زاده هاشمی، با چهار دوره نمایندگی در مجلس که دو دوره با حضور در هیات رئیسه و یک سال با عنوان "نایب رئیس" همراه بود، می‌خواهد از خیابان بهارستان به پاستور برود.
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اینکه برخی نامزدهای پوششی می‌گویند تا آخر در صحنه انتخابات خواهیم ماند به این علت است که به دلیل مطرح شدن مکرر پوششی بودن آن‌ها از سوی همتی و مهرعلیزاده، این مساله برایشان حیثیتی شده است.

اصلاح طلبان و اصولگرایان با شرایط متفاوتی به استقبال ۲۸ خرداد می‌روند. اصلاحات به دو دسته حامیان مشارکت فعال و مخالفان آن تقسیم شده‌اند و اصولگرایان هم نگران رویای وحدتی هستند که عدم انصراف‌ها آن را به کابوس مبدل خواهد کرد. این میان دلسوزان هم مردم را به حضور در انتخابات تشویق می‌کنند.
شعار غیرواقع‌بینانه یعنی فریب. مردم می‌توانند با توجه به شعارهای هر کاندیدایی میزان صداقت او را بهتر بفهمند. مردم باید به صداقت و برنامه درست رأی دهند نه به هر شعاری ولو این‌که این شعار دهن پرکن باشد.
نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: شعاری که ما در انتخابات بیان می‌کنیم دو مفهوم اساسی در آن دارد. اولین باور ما این است که ما در چهارسال آینده کشور باید یک جهش پیدا کند و نمی‌شود به صورت روزمره به حل مشکلات نگاه کرد.
سازمان آگهی های پرسون