احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

دبیرکل حزب موتلفه گفت: اصلاح‌طلبان در درون خود دچار درگیری و اختلاف است و می‌بینیم در این نهاد کسی به ریاست می‌رسد که فرسوده شده است و با عصا راه می رود.

دبیر کل حزب تمدن اسلامی گفت: احزاب و جریان‌های سیاسی باید از سیاست‌زده کردن همه ‏مسائل برای بهره‌برداری و سوءاستفاده از شرایط به نفع خود پرهیز کنند.
نایب رییس مجلس دهم گفت: علی لاریجانی از اعلام نامزدی من بی خبر است و من هم در این رابطه با او مشورت نکرده‌ام، کاندیدای پوششی علی لاریجانی نیستم و این برداشت درست نیست، ضمن اینکه اگر لاریجانی را اصلح می‌دانستم وارد انتخابات نمی‌شدم.
دبیر کل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران و عضو جبهه اصلاحات ایران گفت: اجماع بر گزینه اعتدال گرا برای انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 تا به امروز منتفی است و اصلاح طلبان از گزینه مورد نظر خود حمایت می‌کنند.
رفتارهای رئیس‌جمهور سابق در ماه‌های اخیر ‌نشان می‌دهد، او تصمیم گرفته است با پیاده‌سازی چندین سناریو، آمدنش به عرصه انتخابات 1400 را به یک مطالبه مردمی تبدیل کند.

عضو شورای وحدت اصولگرایان با بیان اینکه احزاب می توانند نقش موثری در گرم کردن فضای انتخابات ایفاء کنند، گفت:کاندیداها نیز باید از آدرس دادن‌های غلط و بیان وعده‌های توخالی به مردم پرهیز کنند.
رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی گفت: این روزها در سکوت سیاسی قبل از انتخابات به سر می‌بریم. به نظرم خیلی‌ها منتظر اعلام نامزدهای شاخص مثل معاون اول رئیس جمهور یا رئیس دستگاه قضا و حتی محمد جواد ظریف، هستند. قضاوت شخصی من این است که اگر آقای رئیسی بیاید، قالیباف برنامه‌ای ندارد.
در نشست خبری حزب همدلی مردم تحول خواه مطرح شد:

حزب همت گسترده ترین حزب کشور است

نشست خبری ستاد انتخابات حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) با حضور تعدای از ارکان این حزب و اصحاب رسانه با موضوع انتخابات ریاست جمهوری 1400 تشکیل شد.
دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران گفت: انتخابات 1400 یک طرفه و با رقابت درون جریانی است. اصولگرایان با این پیش‌بینی خوش‌بینانه به استقبال انتخابات رفتند.
یک عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه اصلاحات چاره ای جز صندوق رای ندارد گفت: در انتخابات اگر گزینه بهترین وجود نداشت باید به گزینه بهتر رجوع کرد و از این جهت شاید اگر بهتر از آذری جهرمی در انتخابات نباشد، اصلاحات از او حمایت کند.
هر گونه کوششی برای یک‌دست کردن جامعه و ساختار مدیریتی آن، آب در هاون کوبیدن است. با  هر سرعتی که از تنوع و گوناگونی فرار می‌کنید با سرعت بیشتری به آن نزدیک می‌شوید. از آنچه که فرار می‌کنید به‌ زودی آن را ملاقات خواهید کرد، یک‌دستی سراب  است.
مصدق این‌قدر تنها بود که حتی یارای گفتن برخی مطالب را به نزدیک‌ترین اشخاص خود نداشت. البته که این وضعیت برای او هزینه داشت؛ ولی این هزینه‌ای است که سیاست‌مدار وطن‌خواه باید بپردازد.
حضور نظامیان در انتخابات و پیروزی‌شان در آن، نظامیان را در جایگاه مربی-بازیکن قرار خواهد داد. .برخی بر این باورند شاید منافع نظامیان و مراکز نظامی و نهادهای رسمی به طور طبیعی با سایر دستگاه‌ها تعارض داشته باشد و اگر بعضی از این تعارض‌ها ماهوی باشد، به شکل تعارضی بنیانی بروز خواهد کرد.
تصور کنید که جنگ است، با نیروهای خط مقدم چه رفتاری باید داشت؟ روشن است که با تمام توان برای آرامش خاطر و دسترسی آنان به امکانات کوشش می‌کنیم. حالا اگر آنان را درگیر کاغذبازی و امور پیش پا افتاده کنیم نتیجه چه خواهد شد؟
ریشه دواندن این تفکر که نهاد‌های انتخابی در کشور آنچنان که باید و شاید اثرگذار نیستند باعث شده که مردم در انتخاب دچار نوعی بی‌رغبتی و دلسردی شوند. مسائل اقتصادی، گرانی‌ها و مشکلات معیشتی نیز مزید بر علت شده که این احساس بر جامعه غلبه کند که دولت و مجلس قدرت حل مشکلات اساسی آن‌ها را ندارند. همین موضوع هم باعث شکل‌گیری نوعی بی‌تفاوتی و بی‌توجهی به انتخابات شده است.