دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

رئیس جمهور با تشکر از همکاری دولت و ارتش پاکستان برای ارتقای شرایط امنیتی در خطوط مرزی دو کشور اظهار داشت: مناسبات خوب نیروهای مسلح دو کشور زمینه‌ها و شرایط امنیتی نسبتاً مناسبی را در مرزهای دو کشور بوجود آورده است.
صعودی شدن نرخ ازدواج، نوید دهنده این است که تلاش مسئولین در این حوزه به ثمر نشسته است، حالا با وجود مشکلات در مسیر ازدواج که از مهم‌ترین آنها می‌توان به گرانی مسکن و سختی پیدا کردن شغل اشاره کرد، بعد از سال‌ها نرخ منفی ازدواج، آمار ازدواج برای دومین سال متوالی مثبت شد.
رئیس جمهور خطاب به مدیران صندوق‌های قرض‌الحسنه اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، صندوق‌های قرض‌الحسنه با افزایش و توسعه خدمات، نقش فعال‌تر و موثرتری در کمک به حل مشکلات ایفا کنند.
چند روز پیش بود که آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور در پی انتشار اخباری مبنی بر تخلف احتمالی در واردات نهاده‌های دامی، به معاون اول خود و وزیر اطلاعات مأموریت داده بود بسرعت موضوع را بررسی و نتیجه آن را گزارش کنند.
رئیسی گفت: در دو دهه تسلط آمریکایی‌ها و ناتو در افغانستان، مواد مخدر تولید و از سنتی به صنعتی تبدیل و در سراسر جهان توزیع می‌شد.
سعید جغتایی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، رئیس جمهور به ۲۶ استان کشور سفر استانی کرده است که افزون بر ۱۵۶ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل منابع عمومی برای اجرای مصوبات این سفرها، تعهد شده است.
براساس شنیده‌ها استیضاح رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم در اواسط اردیبهشت ماه امسال با امضاء تعدادی از نمایندگان به هیئت رئیسه مجلس ارجاع شده است.
آیا سفره‌های مردم، وضعیت فعالان تولیدی و تجاری، صاحبان کسب و کار و...به نسبت یک‌سال قبل بهتر شده (یا حداقل نشانه‌های بهبود مشاهده شده) یا اینکه مردم و فعالان اقتصادی وضعیت دشوارتری را تجربه می‌کنند؟

رئیس جمهوری در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی:

برنامه ای برای تغییر قیمت سوخت نداریم

رئیس جمهور در ششمین گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم گفت: ارتباط با مردم برکات زیادی دارد و مسئولان را در جریان امور و مشکلات اقشار جامعه قرار می‌دهد و تاکید جدی برای ارتباط دولتمردان با مردم دارم.
دبیر شورای نگهبان با تاکید بر لزوم تبیین برنامه‌های مسئولان برای کنترل تورم‌ گفت: دلایل مشکلات اقتصادی را به مردم بگویید و برنامه ها واقداماتی که برای رفع مشکلات اقتصادی در دستورکار است؛ را تبیین کنید.
رئیس جمهور با اشاره به سیر نزولی کاهش ابتلا و خسارات جانی ناشی از کرونا، گفت: اینکه میزان ابتلا به کرونا کاهش یافته و در برخی روزها به لطف خدا حتی یک مورد فوتی هم نداشتیم، نباید سبب عادی‌انگاری نسبت به رعایت اصول بهداشتی شود.
سازمان آگهی های پُرسون