دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

سخنگوی دولت در خصوص تعرفه واردات خودرو تاکید کرد که مقرر شده تا خودروهای اقتصادی وارد شود که بتواند خط تولید کشور را حمایت کند و تکنولوژی لازم را انتقال دهد.
معاون پارلمانی رئیس‌‌جمهور با تشریح چگونگی روابط خوب دولت با مجلس می‌گوید، رئیس‌جمهوری که همه مصوبات مجلس را ابلاغ کرده و هفت بار در یک سال در صحن علنی حضور یافته، تعاملش‌ با مجلس حتماً بهتر از رئیس‌جمهور قبلی است.
در قانون، اعاده حیثیت ،جبران خسارت و امثال اینها را وجود دارد اما الزام به عذر خواهی نیست، مشخص نیست ، منشاء این رای از باب مسئولیت سه وزیر کجاست.
زاهدی وفا در سه ماهی که سرپرست وزارت کار بود هفته پیش به مجلس سر زد که با واکنش منفی اعضای کمیسیون اجتماعی روبرو شد.
یکی از بحران هایی که دولت روحانی برای دولت سیزدهم به ارث گذاشت، بحران بدهی است. شاید خلاصه بحران بدهی را بتوان در گزارش صندوق بین المللی پول دید که بر اساس آن، نسبت کل بدهی دولت به تولید ناخالص داخلی از حدود 12 درصد در سال 92 به حدود 48 درصد در سال 1400 (تقریبا نصف کل تولید ناخالص داخلی کشور) رسید.
رییس جمهور گفت: افتتاح دانشگاه پزشکی، جذب دانشجو و پرورش استاد خیلی خوب است، اما باید توجه داشت که زیرساخت های لازم باید ایجاد شود. کشور به پزشک و پرستار بیشتر نیاز دارد، اما امکانات و تجهیزات بیشتری نیاز است. دولت هم خود را موظف به ایجاد زیرساخت ها می داند.
یکی از بحران هایی که دولت روحانی برای دولت سیزدهم به ارث گذاشت، بحران بدهی است. شاید خلاصه بحران بدهی را بتوان در گزارش صندوق بین المللی پول دید که بر اساس آن، نسبت کل بدهی دولت به تولید ناخالص داخلی از حدود 12 درصد در سال 92 به حدود 48 درصد در سال 1400 (تقریبا نصف کل تولید ناخالص داخلی کشور) رسید.
اسماعیلی در پاسخ به این پرسش که صحبت‌ها درباره تغییر در کابینه دولت چقدر جدی است، بیان کرد: آقای رئیس‌جمهور با هیچکس عقد اخوت نبسته‌اند؛ تغییر یا باقی ماندن برای بنده به عنوان رئیس دفتر و سایرین، در مدار کارآمدی است.
رئیس جمهور نیروی انسانی نخبه را پرچمدار شعار «ما می‌توانیم» در کشور خواند و گفت: موفقیت‌های نخبگان کشور در المپیادهای علمی جهانی، از مهم‌ترین مصادیق امیدآفرینی در کشور و بسط روحیه خودباوری در جامعه است.

روزی که آیت‌الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم شعار خود را دولت مردمی اعلام کرد، مشخص بود که در آستانه یکسالگی دولتش ارتباط با مردم در اولویت اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها خواهد بود و مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری از مهمترین ارکان دولت.
همه چیز آنطور که می‌نمایاند ساده نیست؛ یکدستی و حفظ یکدستی گاهی خود یک مساله‌ی پیچیده است که می‌تواند این ایده را تا مدت‌ها بسوزاند. این روزها رئیسی، نماد این ایده است تا نماد یک دولت، گاهی آنقدر با رئیس‌جمهور بودن فاصله می‌گیرد که انگار فرستاده‌ی رئیس‌جمهور است تا خود رئیس‌جمهور.
معاون‌ اول رئیس‌جمهور روابط جمهوری‌ اسلامی‌ ایران و روسیه را راهبردی توصیف و بر گسترش همکاری‌های تهران- مسکو در اجرای طرح راه آهن رشت- آستارا تاکید کرد و گفت: اراده تهران برای توسعه مناسبات با مسکو و ایجاد جهش در روابط فیمابین جدی است.
آیت الله رییسی گفت: تشکیل بنیاد ملی نخبگان با هدف شناسایی و حمایت از جوانان مستعد و فرهیخته، نتیجه نگاه حکمت‌آمیز رهبر معظم انقلاب بود. امروز موضوع نخبگان و حمایت از آنان دغدغه دولت مردمی است و این نگاه باید در همه ارکان دولت هم حاکم باشد.
سازمان آگهی های پرسون