مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

یک عضو هیات رییسه مجلس از رویکرد مجمع تشخیص مصلحت نظام در بررسی لایحه مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی انتقاد کرد و آن را مصداق برخورد سلیقه ای دانست.
رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مشارکت پایین هیچ برنده‌ای ندارد و مردم از حق خود برای ریل‌گذاری دستگاه اجرایی کشور استفاده کنند ، گفت: امروز فرصت مناسبی است که همه ما با هر سلیقه و جناح بندی سیاسی و با هر عقیده و نگرشی دست به دست هم دهیم تا به فرموده رهبر انقلاب، ایرانی قوی را بسازیم.
زنگنه با اشاره به ثبت‌نام چهره‌های مختلف در انتخابات؛

حضور جریانات سیاسی مختلف گواه بر سلامت انتخابات ایران است

رئیس فراکسیون گام دوم انقلاب ثبت نام چهره‌های مختلف در انتخابات ریاست جمهوری ١۴٠٠ را نشان‌دهنده اعتقاد جریانات سیاسی به سلامت و آزادی انتخابات دانست.
انصراف نیکزاد از ثبت نام در انتخابات:

تمام تلاشم در انتخابات برای پیروزی رییسی‬⁩ خواهد بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اعلام انصراف خود از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری ١۴٠٠، گفت که تمام تلاش خود را برای پیروزی سید ابراهیم رییسی‬⁩ به کار خواهد بست.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: قیمت گذاری و واگذاری خودرو نیازمند تعیین یک ساز و کار مناسب و نظام مند است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: مجلس با هدف آوردن نفت بر سر سفره‌های مردم در قانون بودجه ۱۴۰۰ درآمد حاصل از صادرات محصولات نفتی، گازی و پتروشیمی به صورت خام و نیمه خام در تمام نقاط کشور را مشمول "مالیات" کرد.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به کثرت نامزدهایی که برای انتخابات ثبت نام کرده‌اند از «رقابتی شدن» و در عین حال «دو قطبی نشدن» انتخابات ریاست جمهوری خبر داد و گفت: روند انتخابات در کشور ما غیرقابل پیش بینی بوده و هست. هیچ کس پیشگو نیست.
رییس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که آنچه در ⁧‫فلسطین‬⁩ اشغالی در حال روی دادن است مصداق عینی نسل کشی علیه بشریت است و سکوت کنندگان هم شریک این جنایات هولناک هستند.
به منظور پاسخگویی به سوال نمایندگان صورت می گیرد؛

آذری جهرمی میهمان کمیسیون اجتماعی مجلس

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این هفته به منظور پاسخگویی به سوالات نمایندگان در کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی حضور پیدا خواهد کرد.
مرحبا در گفت‌و‌گو با پرسون؛

مالیات گزینه مناسب جایگزین درآمدهای نفتی است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: باید با جلوگیری از فرار مالیاتی، روش‌های نوین وصول مالیاتی را در کشور به کار گیریم. ضمن این که منابع مالیاتی جدید شناسایی و قوانین نیز باید اصلاح شود.
خضریان گفت: بلاتکلیفی نرخ نان در استان تهران باعث شده است مردم شاهد قیمت‌های متفاوت نان در نانوایی‌های مختلف باشند که این امر موجبات نارضایتی آن‌ها را فراهم کرده است.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ایران برای حفظ وحدت و مصلحت جهان اسلام همواره آمادگی خودش را برای ارتقاء همکاری با همسایگان از جمله عربستان اعلام کرده است.
نماینده میاندوآب در مجلس شورای اسلامی گفت که از همه مردم خواهش می کنم مقداری دیگر تحمل کرده و از سفر کردن به خصوص در تعطیلات پیش رو پرهیز کنند.
سازمان آگهی های پُرسون