مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

بررسی نابسامانی ها اخیر در کمیسیون اقتصادی مجلس؛

مرغ در مجلس!

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس از نشست عصر امروز این کمیسیون درباره نابسامانی ها در بازار مرغ خبر داد.
رئیس کارگروه مقابله با تحریم‌ها در مجلس شورای اسلامی، از ارسال نامه این کارگروه به رؤسای قوا و دبیر شورایعالی امنیت ملی و تاکید بر تغییر رویکرد وزارت خارجه در پی‌گیری موضوع لغو تحریم‌ها خبر داد.
رییس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از تهیه طرحی برای تکریم ارباب رجوع خبر داد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با پرسون تاکید کرد؛

سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین به نفع کشور ایران

میرتاج الدینی گفت: واگذاری بخشهایی در سند ۲۵ ساله ایران و چین حقیقت ندارد و تفاهم نامه همکاری در زمینه های عمرانی، اقتصادی و سرمایه گذاری است.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، امضای قرارداد ۲۵ ساله میان ایران و چین را اهرم فشاری بر کشورهای غربی دانست و گفت: بعد از امضای این سند بود که تلاش‌های بیشتری برای بازگشت آمریکا به برجام مشاهده شد.
رئیس مجلس اظهار داشت: مجلس توانسته است خواسته‌ها و ارادۀ مردم را محقق کند و با استفاده از ظرفیت‌های مغفول‌ماندۀ قانونی خود، قدرت قوۀ مقننه را احیا کند؛ فارغ از حواشی و جنجال‌ها، مجلس یازدهم آمادۀ برداشتن گام‌های بلندتری است
نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی:

تولیدات فناورانه اولویت تولید در کشور باشد

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس با تأکید بر اینکه بهتر است تولیدات فناورانه در کشور در اولویت قرار گیرد، عنوان کرد: تولیدات فناورانه با کمترین امکانات و حمایت‌ها می‌تواند وارد بازار شود.

مشاور رئیس مجلس دهم گفت: چینی‌ها عنوان کرده بودند حاضر نیستند با دولت ایران به خاطر رفتارش پس از برجام مذاکره کنند، اما آمادگی خود را برای مذاکره با مجموعه نظام اعلام داشتند و علی لاریجانی برای انجام مذاکره با چین حکم گرفت.
نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در مجلس؛

مافیا و فرصت‌طلبان درصدد مصادره کردن کارخانجات و اراضی گیلان هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه حدود 30 تا 40 درصد کارخانجات گیلان فعال هستند افزود: برخی از کارخانجات گیلانی تعطیل شدند و برخی هم در مرز تعطیلی هستند و به بیان اینکه مافیا و فرصت‌طلبان چشم طمع دوخته‌اند و درصدد مصادره کردن کارخانجات و اراضی استان هستند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با پرسون مطرح کرد:

تأثیر ارزهای دیجیتال بر دور زدن تحریم‌ها

بحث ارز دیجیتال یک موضوع چند جانبه است که از لحاظ اقتصادی و امنیتی حائز اهمیت است. اگر چه ممکن است ایرادات و اشکالاتی در این زمینه وجود داشته باشد اما در دور زدن تحریم‌ها می‌تواند مؤثر باشد.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در صفحه شخصی خود در توئیتر با اشاره به سالگرد ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی نوشت که جمهوری اسلامی⁩ یعنی پایان دوران اِشغال و کودتا و وابستگی به پشتوانۀ قدرت مردم.

هر یک از وزرای کابینه دولت برای نشستن بر کرسی وزارت در گام اول نیازمند تایید سوابق و برنامه های خود از سوی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و اخذ رای اعتماد از مجلس هستند که در ادامه کار نیز عملکرد آنها مورد نظارت نمایندگان قرار می گیرد.
در جلسه هیات وزیران به ریاست حجت الاسلام و المسلین حسن روحانی لایحه تشکیل دادگاه دریایی تصویب و تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی در سال ۱۴۰۰ تعیین شد.
زهره الهیان در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛

ضعف‌های دولت روحانی در دیپلماسی سیاسی و اقتصادی

اگر مروری بر کارنامه دولت آقای روحانی داشته باشیم می‌بینیم که متأسفانه بعضاً عزت ملت ایران و پیگیری و دفاع قاطعانه از حقوق ملت ایران انجام نشده و گاهاً موضع جمهوری اسلامی ایران در محافل بین‌المللی آنچه که مد نظر حضرت امام است یعنی پرهیز از تحقیر ملت ایران و دفاع از حقوق حقه ملت ایران، نبود. به همان نسبت که در دیپلماسی سیاسی ضعیف عمل کردیم در دیپلماسی اقتصادی نیز توفیقات جدی حاصل نشد که این ناشی از عدم رفع تحریم‌ها، عدم اعتماد سرمایه‌گذار خارجی به ثبات شرایط اقتصادی و امتناع از سرمایه‌گذاری در پروژه‌های کلان کشور بود.
نماینده اهواز در مجلس معتقد است که دولت کم کار است. او می‌گوید رئیس جمهور باید از خودش ایثارگری نشان دهد و بیشتر در بین مردم حضور داشته باشد، چون بالاخره بیماری کرونا هست و مرگ هم حق است، ولی اینکه رییس جمهور مردم را دعوت به مقاومت می‌کند و خودش از خیلی از چالش‌ها دوری می‌کند در بین مردم باعث بی‌اعتمادی شده است.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس در گفتگو با پرسون:

شروع واکسیناسیون ملی از خردادماه/ کیفیت را فدای زمان نمی‌کنیم

واکسیناسیون ملی از اواخر اردیبهشت و اوایل خردادماه آغاز خواهد شد. خط‌های تولید، انجام آزمایش‌های بالینی، دریافت مجوزات و ... همگی پروسه‌های زمان‌بری هستند و این‌گونه نیست که اگر زمان را کم‌تر کنیم محصول بهتری داشته باشیم و می‌توانیم خدمات بهتر را به جامعه ارائه دهیم بلکه باید پروسه‌های مورد نیاز به طور کامل طی شود.
سازمان آگهی های پرسون