پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، عملکرد اخیر بانک ملی ایران در شتاب‌بخشی به واگذاری دارایی‌های غیرتخصصی را عملکردی درخشان توصیف کرد و گفت: سبک‌سازی بانک برای تمرکز بر نقش اصلی خود و آزاد شدن زمان و منابع برای بهره‌وری بیشتر در حمایت از اقتصاد کشور، دو دستاورد بزرگ خروج از بنگاه‌داری در بانک ملی است.
حضور فعال شهروند در رویداد «صنعت، دانشگاه و راه اشتغال»؛

تعامل گسترده با دانشجویان و معرفی فرصت‌های شغلی خرده‌فروشی

شرکت شهروند همزمان با روز دانشجو با حضور موثر در سومین رویداد ملی صنعت، دانشگاه و راه اشتغال (صدرا)، با معرفی فرصت‌های شغلی، مهارت‌های موردنیاز صنعت خرده‌فروشی و ارائه خدمات فروشگاهی، میزبان دانشجویان و علاقه‌مندان بود. در آیین اختتامیه این رویداد نیز از شهروند به‌عنوان یکی از مجموعه‌های فعال و همراه دانشگاه تقدیر شد.
وزیر بهداشت، از افزایش پرداختی‌ها، جذب گسترده نیروی انسانی و برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت معیشتی پرستاران خبر داد و گفت: عامل مهاجرت پرستاران، شرایط معیشتی است.
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: جمعیت هلال احمر در شکل‌گیری فرهنگ مسئولیت‌پذیری، همبستگی اجتماعی و مشارکت ملی، الگوی پایدار برای جامعه و نسل‌های آینده است و به ما یاد می‌دهد که این فداکاری و خدمات شبانه روزی نه تنها دیده می‌شود بلکه الگویی برای نسل‌های آینده است.
در جریان بررسی لایحه اعطای مجوز به شهرداری تهران جهت انتشار اوراق مالی اسلامی مواردی از سوی یکی از اعضای شورا در صحن شورا مطرح شد که رییس و نایب رییس شورا به آن واکنش نشان دادند.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: آقای مدنی‌زاده! پس از شش ماه، باید به مردم و مجلس توضیح دهید دقیقاً چه اقداماتی انجام شده است و بودن یا نبودن شما در وزارت اقتصاد چه تفاوتی ایجاد کرده است؟
نماینده لنگرود در مجلس، با اشاره به تجربه اخیر خود در استان‌های شمالی، پیرامون آتش سوزی جنگل‌ها گفت: ۹۰ درصد آتش‌سوزی‌ها منشأ انسانی دارد، اما ابزار و امکانات اولیه برای مقابله با حریق حتی در اختیار نیروهای محلی نیز قرار ندارد.
تأکید استاندار خراسان جنوبی بر نقش نهادهای تربیتی؛

سه‌ضلعی (مدرسه، مسجد و منزل) زیربنای تربیت نسل آینده

استاندار خراسان جنوبی در نشست مشترک شورای آموزش و پرورش و نهضت توسعه عدالت آموزشی با تأکید بر نقش بنیادین سه محیط مدرسه، مسجد و منزل در تربیت نسل آینده، خواستار تقویت فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی در مدارس و تلاش هماهنگ نهادهای تربیتی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی شد.
رئیس جمهور گفت: روابط عمومی‌ها باید برای وضعیت‌های مختلف راهبردهای مشخصی داشته باشند تا در بحران، غافلگیر نشویم و بتوانیم با افزایش توان پیش‌بینی، حداکثر اثربخشی را داشته باشیم.
سازمان آگهی های پُرسون