پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

وزیر جهادکشاورزی با تأکید بر ضرورت تفویض اختیارات واقعی به استانداران برای رفع مشکلات اقتصادی و تجاری، از شناسایی موانع اجرایی در روش‌های واردات بدون انتقال ارز و تهاتر خبر داد.
روزنامه «معاریو» در گزارشی تفصیلی از برآوردهای نیروی هوایی رژیم صهیونیستی پرده برداشت که بر اساس آن، در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای و شعله‌ور شدن جنگ منطقه‌ای، تل‌آویو ممکن است به‌طور هم‌زمان با چهار جبهه فعال و حدود ۱۸۰۰ موشک ایرانی مواجه شود؛ سناریویی که به گفته تحلیلگران، بیانگر نگرانی عمیق ساختار نظامی این رژیم از توان بازدارنده ایران و هم‌پیمانانش است.
شبکه دو سیما با مجموعه‌ای از برنامه‌های عبادی، معارفی، گفت‌وگومحور و سرگرم‌کننده، جدول پخش خود را در ماه میهمانی خدا رنگ و بوی رمضانی بخشیده است و همراه لحظات سحر و افطار روزه‌داران خواهد بود.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: آنچه که جمهوری اسلامی ایران را حفظ کرده، همین نشر ارزش‌های دفاع مقدس است و جا دارد که از این گنجینه، بیشتر استفاده کنیم.
رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس تشریح کرد:

بانک کشاورزی محور مدیریت هوشمند آب و امنیت غذایی

پیمان فلسفی با تأکید بر نقش کلیدی بانک کشاورزی در توسعه کشاورزی و مدیریت منابع آب، گفت این بانک با وجود محدودیت سرمایه، ۶۰ درصد تسهیلات بخش کشاورزی را پرداخت کرده و در اجرای طرح‌های هوشمندانه آب سهم ویژه‌ای دارد.
مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور گفت: مسئولیت‌پذیری احزاب از آثار انتخابات تناسبی است و انتخابات تناسبی یک ریل‌گذاری مهم برای حرکت نظام حکمرانی کشور به سمت حکمرانی پاسخگو و برنامه‌محور است.
بر اساس پیش‌بینی‌های حمیدرضا خورشیدی، طی پنج روز آینده آسمان تهران کمی ابری و با وزش باد خواهد بود و دمای هوا به‌تدریج افزایش می‌یابد.
کاظم کوکرم سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد شامگاه سه‌شنبه، هلال ماه نو همزمان با خورشیدگرفتگی قابل مشاهده نیست و روز چهارشنبه نیز امکان رؤیت آن برای آغاز ماه رمضان فراهم خواهد شد.
به گفته حسن مومنی جانشین رئیس پلیس راهور فراجا، طی ۹ ماهه امسال ۱۵ هزار و ۵۱۳ نفر در تصادفات جان باخته‌اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۸ درصد افزایش داشته است.
رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو:

تهویه طبیعی تهران در منطقه ۲۲ در حال انسداد است

ابراهیم فتاحی رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو با هشدار نسبت به توسعه بلندمرتبه‌سازی‌ها در منطقه ۲۲ گفت کاهش سرعت بادهای محلی به تشدید انباشت آلاینده‌ها منجر شده است.
سازمان آگهی های پُرسون