معاون اول رئیس‌جمهوری:

توسعه روستایی در برخی مناطق به‌صورت سلیقه‌ای اجرا شده است

معاون اول رئیس‌جمهوری با حضور در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست‌جمهوری، درباره سیاست‌ها، فعالیت‌ها و پروژه‌های این نهاد در زمینه توانمندسازی روستاها گفت‌وگو کرد. محمدرضا عارف در این نشست با اشاره به نحوه اجرای طرح‌های توسعه‌ای، اظهار داشت که توسعه روستایی در برخی موارد به‌صورت سلیقه‌ای اجرا شده است.
تصویر توسعه روستایی در برخی مناطق به‌صورت سلیقه‌ای اجرا شده است

به گزارش سایت خبری پُرسون، محمدرضا عارف امروز - ۱۲ خرداد - با حضور در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست‌جمهوری درباره سیاست‌ها، فعالیت و پروژه‌های این نهاد در زمینه توانمندسازی روستاها و راهبری امور توسعه پایدار استان‌ها، گفت وگو کرد.

معاون اول رئیس‌جمهوری در این دیدار اظهار کرد: «توسعه روستایی» از اول انقلاب راهبرد دولت‌ها بوده اما سلیقه‌ای و دستگاه‌محور اجرا شده است.

عبدالکریم حسین‌زاده معاون توسعه روستایی ریاست‌جمهوری نیز در این دیدار، اظهار کرد: موازی‌کاری و تفسیرهای غلط فلسفی با نام «محرومیت‌زدایی» مانع راهبری توسعه پایدار روستایی شده‌اند.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1300451

سازمان آگهی های پُرسون