پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

وکیل پرونده قتل منصوره قدیری گفت: «در حال حاضر پرونده در شعبه ۳ دادسرای اجرای احکام است و استیذان قصاص هم صادر شده است و قرار بود حکم اواخر اردیبهشت ماه سال‌جاری اجرا شود اما هنوز اجرا نشده است.»
دولت پزشکیان عملا با مقوله ای به نام اینترنت پرو رو به رو شده که نه تنها خلاف وعده انتخاباتی اش که از اساس با رویکرد و فلسفه فکری این دولت و شخص رییس دولت نیز در تضاد است. بنا به برخی اظهارنظرها اینترنت پرو یادگار و دستپخت یک کمیته فرعی در شورای عالی امنیت ملی است که از اساس پیش از جنگ درباره آن تصمیم سازی شده بود و چند نکته مهم نیز در این مصوبه وجود داشت.
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران، با حضور در اردوی آنتالیای ترکیه به جمع شاگردان امیر قلعه‌نویی اضافه شد.
با حضور معاون اول قوه قضاییه؛

برگزاری آیین رونمایی از سامانه "ثبت ادعا "

آیین رونمایی رسمی سامانه ثبت ادعا ، ساماندهی اسناد غیررسمی (موضوع ماده ۱۰ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول) با حضور معاون اول قوه قضاییه صبح امروز(شنبه) ۲ خرداد ماه برگزار شد.
نماینده خمینی‌شهر در مجلس، با تأکید بر لزوم برگزاری حضوری و فیزیکی انتخابات هیئت رئیسه گفت: انتخابات هیئت رئیسه طبق آیین‌نامه داخلی مجلس اولاً باید حضوری باشد، ثانیاً باید به شکل فیزیکی باشد نه الکترونیکی، این روند قانونی است. هر روندی به جز این بخواهد اتفاق بیفتد، خلاف قانون است و اعتباری ندارد.
نگاهی گذرا به تحولات ماه‌های اخیر به ویژه ایام آتش‌بس کافی است تا ملتفت شویم، دشمن به همان اندازه‌ای که در میدان جنگِ سخت «بد» عمل کرده در مدیریت فضای دیپلماسی و رسانه «خوب» و بعضا حتی بهتر از ما عمل کرده است.
می‌توان از تعبیر تاریخی «عاقبت محمود» برای توصیف این سرنوشت سیاسی استفاده کرد؛ اصطلاحی که در ادبیات و حافظه تاریخی ایرانیان، اشاره‌ای کنایه‌آمیز به فرجام سلطان محمود غزنوی دارد. سلطان مقتدری که روزگاری نماد قدرت و هیبت بود اما در نهایت، شکوه سیاسی‌اش فرو ریخت
وقتی مباحث امنیتی توجیهی مشروع برای هرگونه انسداد و محدودیت در حوزه عمومی مردم است، چگونه وقتی پای امنیت جانی ۲۹۰ نماینده کشور به میان می‌آید، ناگهان مباحث امنیتی رنگ می‌بازد و به یکباره، «تجمع مجلس» تبدیل به یک مطالبه می‌شود؟!
نماینده رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پُرسون مطرح کرد:

اختصاصی پُرسون| محمدرضا احمدی: اورانیوم ۶۰ درصد از کشور خارج نخواهد شد

محمدرضا احمدی سنگری با تأکید بر توان داخلی کشور در حوزه فناوری هسته‌ای گفت: جمهوری اسلامی ایران اجازه خروج اورانیوم غنی‌شده ۶۰ درصد را نخواهد داد و در برابر فشارهای آمریکا و کشورهای غربی ایستادگی می‌کند.
مدیرکل مدیریت بحران اصفهان با هشدار نسبت به خشکسالی ۹۰ درصدی مساحت این استان و کاهش ۳۹ درصدی ذخیره سد زاینده‌رود، خواستار مداخله فوری وزارت نیرو برای احیای تالاب گاوخونی و توقف برداشت‌های غیرقانونی در حوضه آبریز شد.
معاون رئیس‌جمهور در مراسم سالگرد شهید جمهور در اصفهان، با روایت خاطراتی ناگفته از سیره مدیریتی و اخلاقی آیت‌الله رئیسی، جزئیاتی تکان‌دهنده از وضعیت پیکر ایشان در شب حادثه و برخورد با وزرای خاطی را فاش کرد.
محمدنوذری استاندار قزوین در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، با تأکید بر ثبات اشتغال، اعلام کرد: در تلاش هستیم که تعدیل نیرو در واحدهای تولیدی استان صورت نگیرد و حفظ نیروی انسانی اولویت اصلی مدیریت است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به شرایط فعلی واحدهای تولیدی در شهرستان رشت گفت: با وجود تأثیر برخی مسائل و شرایط ناشی از جنگ بر روند تولید، اکثر واحدهای صنعتی و تولیدی استان فعال هستند و مشکل جدی در تأمین مواد اولیه وجود ندارد.
سازمان آگهی های پُرسون