پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۵ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از ماه‌ها کار کارشناسی و برگزاری بیش از ۱۶۰ نشست تخصصی، نهایی و به دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد.
رهبران اروپایی با رد هرگونه دخالت مستقیم در عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، ابراز نگرانی کرده‌اند که این اقدام می‌تواند منجر به یک جنگ غیرقابل پیش‌بینی و غیرمحبوب در میان شهروندانشان شود.

نشریه ویک در گزارشی به بررسی اثرات حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران پرداخته و نشان می‌دهد این اقدامات تحت رهبری دونالد ترامپ، فضای رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ را به‌طرز چشمگیری تحت‌تأثیر قرار داده‌اند.

نمایندگان مجلس طرحی را در حال بررسی دارند که بر اساس آن، کشورهایی که از تنگه هرمز به عنوان یک مسیر امن برای تردد کشتی‌ها، حمل انرژی و تأمین امنیت غذایی استفاده می‌کنند، موظف به پرداخت عوارض به ایران خواهند بود.

در پی حملات اخیر، ۱۸ تن از کادر درمان به شهادت رسیدند. این خبر با تأسف توسط رئیس کل سازمان نظام پزشکی اعلام شد و نشان‌دهنده آسیب‌پذیری و خطر زندگی کادرهای درمانی در چنین شرایطی است.

وزیر امور خارجه ایران با انتقاد از سیاست‌های اسرائیل‌محور، از شهروندان آمریکا خواست نتانیاهو و همراهانش را به دلیل مالیات‌های هنگفت مسئول وضع اقتصادی نامناسب کشورشان بدانند.

در زمان‌های اضطراری و جنگ، سالمندان به‌دلیل ضعف جسمی، بیماری‌های زمینه‌ای، محدودیت‌های حرکتی، مشکلات بینایی و شنوایی و وابستگی به داروها، از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه محسوب می‌شوند؛ بنابراین تدوین و اجرای راهکارهای ویژه برای ایمنی و مراقبت از آن‌ها امری حیاتی است.

سازمان تامین اجتماعی:

حقوق تمام بازنشستگان پرداخت شد

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که پرداخت حقوق تمامی بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان، که شامل بیش از پنج میلیون و صد هزار نفر می‌شود، صبح امروز پنج‌شنبه ۲۸ اسفند ماه به پایان رسید.

با جدایی از تیم ملی عمان، کارلوس کی‌روش گام مهمی برای بازگشت به عرصه جام جهانی برداشت و شایعات حضور دوباره‌اش در این رقابت‌ها به شدت در حال افزایش است.

مدیرعامل بانک کشاورزی در آخرین روز کاری سال 1404 با حضور در برخی از شعب این بانک، بر تداوم خدمت رسانی بانک کشاورزی در خط مقدم جبهه اقتصادی تأکید کرد و گفت: این بانک تمام امکانات و ظرفیت های خود را برای حفظ و پایداری امنیت سفره مردم به کار گرفته است.
وهب متقی نیا مدیرعامل بانک کشاورزی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان به ویژه قائد امت، پیامی به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر، عید نوروز و سال جدید صادر کرد.
بانک تجارت در هفته پایانی سال در شهرستان‌های سراسر کشور همچنان با فعالیت 100 درصدی شعب خود به ارائه خدمات بانکی ادامه داده و مدیران ارشد بانک نیز با حضور موثر در این شعب، روند خدمت‌رسانی را از نزدیک نظارت و هدایت می‌کنند.
مدیرعامل بانک در ادامه بازدید های مستمر از شعب و واحدهای ستادی با حضور در شعبه ارزی- ریالی چهارراه پارک برارائه خدمت رسانی مناسب به مشتریان و مراجعه کنندگان تاکید کرد.
مدیرعامل بانک تجارت درادامه سلسله بازدیدها از شعب و واحدهای ستادی و پشتیبانی با حضور در معاونت حقوقی و وصول مطالبات، بر لزوم آمادگی کامل این مجموعه برای پشتیبانی بهینه از دیگر واحدها در شرایط کنونی تاکید کرد.
سازمان آگهی های پُرسون