پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

تحلیلگر سیاسی اوکراینی:

ترامپ از دست زلنسکی خسته شده است

تحلیلگر سیاسی اوکراینی تصریح کرد که ممکن است ترامپ از جنجال فایل های صوتی در اوکراین برای خلاص شدن از دست زلنسکی بهره برداری کند.
یک رسانه قطری نوشت توان ایران در استفاده از روش‌های نامتقارن و تحمل فشار، آمریکا را با گزینه‌های محدود روبه‌رو کرده و احتمال دستیابی به راه‌حل نظامی را کاهش داده است.
روسیه اعلام کرد با وجود تصمیم امارات برای خروج از اوپک و ائتلاف اوپک‌پلاس، به همکاری خود با تولیدکنندگان عضو این ائتلاف ادامه خواهد داد.
سخنگوی آبفای تهران اعلام کرد که علیرغم افزایش نسبی بارندگی‌ها ، حجم ذخایر سدهای پنج‌گانه تهران در دهه اول اردیبهشت نسبت به سال گذشته ۹۰ میلیون مترمکعب کسری مخزن گزارش شده است.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز شنبه گفت که درباره «طرح کلی» یک توافق با ایران به او اطلاع داده شده است، اما هنوز منتظر دریافت متن دقیق آن است. او همچنین هشدار داد که اگر تهران «بدرفتاری» کند، احتمال از سرگیری حملات علیه ایران همچنان وجود دارد. او همچنین گفت:او همچنین با تاکید براینکه هرگز نگفته شاید بهتر باشد کلا با ایران توافق نکند ادعا کرد: «من این را نگفتم.»
در باب توافق یا عدم توافق با آمریکا ، دو گزاره نادرست ، پیش فرض برخی تصمیم سازان و تصمیم گیران شده است و چون، ماده اولیه تحلیل شان داده های غلط است، طبیعتاً خروجی تصمیم نیز، ناصواب و ای بسا فاجعه بار خواهد شد.
آمریکا با محاصره دریایی ایران و توقیف و مصادره محموله کشتی‌هایی که موفق به توقیف آنها شده است به تجاوزات خود ادامه می‌دهد و بدیهی است که تجاوز آمریکا را نمی‌توان و نباید بی‌پاسخ گذاشت.
دولت آقای پزشکیان تمام تلاش خود را برای خنثی کردن این محاصره از طریق بهره‌گیری از انواع کریدورهای زمینی و دریایی کشور به کار گرفته است اما نمی‌توان کتمان کرد که شرایط جنگی، همواره تأثیرات خود را بر بازارهای داخلی نیز برجای می‌گذارد.
نایب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با مثبت ارزیابی کردن پیام اخیر رئیس مجلس، بر ضرورت سپردن مدیریت امور در دوره پساجنگ به فرماندهان موفق میدان تأکید کرد و گفت: دشمن قصد دارد در پوشش آتش‌بس یک‌طرفه، از طریق عوامل نفوذی و ایجاد شکاف، به اهداف دست‌نیافته خود در میدان نبرد دست یابد.
سازمان آگهی های پُرسون