پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

سازمان هواپیمایی کشوری با هدف تسهیل روند رسیدگی به شکایات مسافرانی که هنوز وجوه بلیت پروازهای لغو شده خود را دریافت نکرده‌اند، سامانه استرداد بلیت هواپیما را در پیام‌رسان بله راه‌اندازی کرد.
تحلیلگر سیاسی اوکراینی:

ترامپ از دست زلنسکی خسته شده است

تحلیلگر سیاسی اوکراینی تصریح کرد که ممکن است ترامپ از جنجال فایل های صوتی در اوکراین برای خلاص شدن از دست زلنسکی بهره برداری کند.
یک رسانه قطری نوشت توان ایران در استفاده از روش‌های نامتقارن و تحمل فشار، آمریکا را با گزینه‌های محدود روبه‌رو کرده و احتمال دستیابی به راه‌حل نظامی را کاهش داده است.
روسیه اعلام کرد با وجود تصمیم امارات برای خروج از اوپک و ائتلاف اوپک‌پلاس، به همکاری خود با تولیدکنندگان عضو این ائتلاف ادامه خواهد داد.
سخنگوی آبفای تهران اعلام کرد که علیرغم افزایش نسبی بارندگی‌ها ، حجم ذخایر سدهای پنج‌گانه تهران در دهه اول اردیبهشت نسبت به سال گذشته ۹۰ میلیون مترمکعب کسری مخزن گزارش شده است.
سازمان آگهی های پُرسون