پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

علی مارتینز، تحلیلگر ارزهای دیجیتال، در توییتی داده‌هایی را به اشتراک گذاشت که حاکی از جابه‌جایی حجم عظیمی از دوج‌کوین است.

همزمان با ایام خانه‌تکانی در آستانه عید نوروز، مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو نسبت به خطرات ترکیب مواد شوینده قوی، به‌ویژه جوهر نمک و وایتکس، هشدار داد و تاکید کرد: این ترکیب می‌تواند گازهای سمی خطرناکی تولید کند که برای سلامت انسان و محیط زیست زیان‌آور است.
کمتر از ۴۸ ساعت از انتشار قطعه «مارمولک» ساسی‌مانکن در فضای مجازی می‌گذرد. در همین دقایق کوتاه بیش از ۳۰ هزار بازدیدکننده و بلکه بیشتر این اثر را دنبال کرده‌اند و همچنان هم در فضای مجازی دست به دست می‌چرخد و وایرال می‌شود. دلیل این استقبال چیست؟

یکی از اتهامات متهم ردیف اول پرونده اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی یا همان قاچاق ارز، اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق فروش ارز بدون رعایت ضوابط و مقررات ارزی است. 

وزیر آموزش و پرورش بر استمرار کلاس‌های درس تا آخرین روزهای پایان سال تأکید کرد و افزود: نظام تعلیم و تربیت همواره از تعطیلی‌ها خسارت دیده است، از این رو انتظار می‌رود به هیچ وجه کلاس‌ها و مدارس در روزهای پایانی سال به بهانه‌های مختلف تعطیل نشود.
ماه رمضان، فرصتی برای پاک‌سازی جسم و روح است. در این ماه، الگوی غذایی افراد تغییر می‌کند و بدن در طول روز ساعت‌های زیادی بدون غذا و آب می‌ماند. این شرایط، داشتن یک برنامه غذایی مناسب ضروری است تا بدن انرژی کافی داشته باشد و دچار ضعف یا مشکلات گوارشی نشود.

تعطیلات نوروز هر سال با افزایش چشمگیر سفرهای جاده‌ای همراه است و همین موضوع باعث بالا رفتن ریسک تصادفات رانندگی می‌شود. با وجود تلاش‌های انجام‌ شده برای کاهش سوانح، آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای همچنان نگران‌کننده است.
نخست وزیر کانادا می‌گوید که مردم این کشور به نشانه اعتراض به سیاست‌های آمریکا علیه اتاوا، همچنان به «هو» کردن سرود ملی آمریکا ادامه خواهند داد.
طبق اعلام روزنامه الریاضیه عربستان آیمریک لاپورته و اوتاویو به دیدار برگشت با استقلال در لیگ نخبگان آسیا نمی رسند اما علی لجامی و سلطان الغنام به تمرین گروهی برگشتند و می توانند تیم را در این بازی حساس همراهی کنند.

فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: بیانات شب گذشته رهبری هم فضا را آرام کرد و هم در برابر شوت محکمی که توپ را به زمین ایران انداخته بود، توپ به زمین آنها بازگشت. رهبر انقلاب موضع هوشمندانه، سیاستمدارانه و قابل توجهی اتخاذ کردند.
رئیس اداره اورژانس بیمارستانی معاونت درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه میزان مرگ‌ومیر حوادث ترافیکی به صورت مستقیم به شدت ترومای وارده به مصدومان ارتباط دارد، گفت: حدود ۴۰ درصد مصدومان تصادفات که جان خود را در مراکز درمانی از دست می‌دهند با سطح هوشیاری کمتر از هشت درصد به مراکز درمانی منتقل می‌شوند.
در یک دهه گذشته، سالانه به‌ طور میانگین ۱۷ هزار نفر در تصادفات رانندگی جان باخته‌اند، رقمی که از تعداد شهدای جنگ تحمیلی در یک سال هم بیشتر است. این قتل عام خاموش تا کِی باید ادامه داشته باشد؟
سازمان آگهی های پُرسون