پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

وزیر امور خارجه طی پیامی، عید سعید فطر را به مردم ایران و دولت‌ها وملت‌های مسلمان تبریک گفت و عنوان کرد: دعاهای خیر ما برای مردان و زنان بی‌گناه و کودکان معصوم فلسطینی، لبنانی و یمنی است.
در پی انتشار برخی اخبار در رسانه‌ها و فضای مجازی مبنی بر مصاحبه معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری و افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری، اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری این خبر را تکذیب می‌کند.
عربستان مدت‌ها است براساس یک معیار جدید اول ماه‌های قمری را اعلام می‌کند. این مبنا بر این اساس است که هنگام غروب خورشید در مکه باید هلال پس از خورشید غروب کند. و اینکه قابل رؤیت باشد یا نه در این مبنا جایگاهی ندارد.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ با عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» توسط مقام معظم رهبری، سرمایه‌گذاری و تولید را دو راهبرد اصلی کشور در طول دهه‌های گذشته برشمرد و تاکید کرد: شعار سال جاری یک راهبرد عملیاتی و محور برنامه‌ها و اقدامات دولت چهاردهم است.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با اشاره به غیر اقتصادی بودن کشاورزی در گیلان گفت: در سال‌هایی که بازار چای رونق داشت دلیل آن‌ عدم فاصله بین نرخ آزاد و ترجیحی بوده، از این رو از رئیس مجلس درخواست پیگیر اختصاص ارز آزاد به واردات چای باشند.
سازمان آگهی های پُرسون