پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

وزیر کشور از تصویب مصوبه‌ای در کارگروه انرژی برای کاهش خاموشی‌ها در مناطق جنوبی خبر داد و گفت این مناطق تا حد امکان در اولویت قطعی برق قرار نخواهند گرفت.
آرمین سهرابیان، مدافع فصل گذشته استقلال، با امضای قرارداد رسمی به سپاهان اصفهان پیوست تا فصل جدید را با پیراهن طلایی‌پوشان آغاز کند.
شرکت راه‌آهن اعلام کرد پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری برای سفرهای یکم تا شانزدهم مردادماه به دلیل بروز اختلال فنی در سامانه یکپارچه فروش، با تأخیر انجام می‌شود و زمان جدید آن متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
مدیرکل هواشناسی لرستان از تداوم استقرار هوای گرم و شرایط جوی پایدار در استان تا پایان هفته خبر داد و گفت در این مدت پدیده جوی قابل توجهی پیش‌بینی نمی‌شود.
اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش سرعت وزش باد، احتمال وقوع رگبار و رعد و برق از روز چهارشنبه و کاهش نسبی دمای هوا در سراسر استان تا روز جمعه خبر داد.
بازار سرمایه پس از چند روز افت متوالی تحت تأثیر ریسک‌های سیستماتیک، در سومین روز معاملاتی هفته تغییر مسیر داد و با بازگشت تقاضا، دوباره وارد مدار صعودی شد.
رشد سریع سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی، این فناوری را به یکی از مهم‌ترین محرک‌های اقتصاد چین تبدیل کرده؛ موضوعی که پکن در شرایط کندی رشد اقتصادی، امید زیادی به آن بسته است.
کارشناس هواشناسی استان قزوین از آغاز روند کاهش دما از روز سه‌شنبه خبر داد و گفت دمای هوا تا چهارشنبه بین ۵ تا ۶ درجه کاهش می‌یابد و احتمال بارش پراکنده در ارتفاعات استان وجود دارد.
نتایج یک پژوهش جدید در آمریکا نشان می‌دهد تماشای طولانی‌مدت تلویزیون با کوچک‌تر شدن برخی ساختارهای مغز ارتباط دارد؛ یافته‌ای که می‌تواند نگرانی‌ها درباره پیامدهای سبک زندگی کم‌تحرک را تقویت کند.
رئیس سابق بخش مبارزه با تروریسم آمریکا با تأکید بر ضرورت تغییر سیاست‌های واشنگتن در منطقه، خواستار خروج نیروهای آمریکایی از خاورمیانه، تعطیلی پایگاه‌های نظامی این کشور و به رسمیت شناختن ایران به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای شد.
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت صیانت از وحدت و انسجام ملی، گفت همه مسئولان و مردم باید بیش از گذشته برای حفظ همبستگی کشور تلاش کنند و اجازه سوءاستفاده بدخواهان را ندهند.
سازمان آگهی های پُرسون