کالابرگ ۵ دهک از ماه آینده افزایش می‌یابد؛ چه کسانی مشمول می‌شوند؟

بر اساس برنامه دولت، مبلغ کالابرگ الکترونیکی از ماه آینده برای پنج دهک کم‌درآمد افزایش می‌یابد؛ سه دهک نخست بدون نیاز به خوداظهاری مشمول افزایش خواهند شد و دو دهک بعدی پس از ثبت خوداظهاری و احراز شرایط، این افزایش را دریافت می‌کنند.
تصویر کالابرگ ۵ دهک از ماه آینده افزایش می‌یابد؛ چه کسانی مشمول می‌شوند؟

به گزارش سایت خبری پُرسون، همانگونه که بارها سخنگوی دولت و وزیر اقتصاد اعلام کردند دولت در نظر دارد به جهت حفظ قدرت خرید کالابرگ یک میلیون تومانی مبلغ کالابرگ را برای ۴۴ میلیون ایرانی افزایش دهد.

در این زمینه با پیگیری از سازمان برنامه و بودجه و طبق اعلام رئیس سازمان این کالابرگ برای ۴۴ میلیون نفر شامل ۵ دقیقه کم درآمد جامعه افزایش پیدا می‌کند.

بر اساس اطلاع کسب شده قرار است برای سه دهک پایین جامعه یعنی افراد نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی سازمان بهزیستی معلولان و زنان سرپرست خانوار کالابرگ آنها بدون خود اظهاری افزایش می‌یابد.

اما در مورد دو دهک کم درآمد دیگر بعد از خود اظهاری آنها مبنی بر اینکه درآمد خانوار از یک رقمی کمتر باشد مشمول افزایش رقم کالا برگ خواهند شد.

دولت در نظر دارد در مجموع برای ۵ دهک کم درآمد جامعه رقم کالابرگ الکترونیکی را از ماه بعد افزایش دهد.

منبع: همشهری آنلاین

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1459344

سازمان آگهی های پُرسون