پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

سخت ترین تصمیم گیری برای خانم ها انتخاب همسر در بین خاستگارانشان است اما اگر خصوصیات خواستگار خوب را بدانند هرگز همچین مردی را از دست نخواهند داد.

مَثَلی هست با این مضمون که به فال اعتقاد نداشته باش ولی نیم نگاهی بهش داشته باش!! اگر با این مثل موافق هستید می توانید فال روزانه امروز (طالع بینی روزانه) خودتان را بر اساس ماه تولد هر روز در این پست مشاهده کنید.
در این مطلب، با هفت پل منحصربه‌فرد از نقاط مختلف جهان از جمله ایران آشنا می‌شویم که هر یک با طراحی خیره‌کننده و معماری خاص خود، نه‌تنها نقش ارتباطی دارند، بلکه به جاذبه‌هایی تماشایی در مناظر طبیعی و شهری تبدیل شده‌اند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش وزارت بهداشت در اجرای پویش «نه به تصادف!» تأکید کرد: ورود این وزارتخانه به موضوع کاهش تلفات جاده‌ای، علی‌رغم اینکه متولی مستقیم آن نبوده، اقدامی ارزشمند و قابل تحسین است که جان بسیاری از هم‌وطنان را نجات داده است.
رئیس شورای برنامه‌ریزی سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت ۱۵ درصد از مردم ایران اصلا مسواک نمی‌زنند و تحت هیچ عنوانی تا قبل از درد یا آبسه به دندانپزشک مراجعه نمی‌کنند تا زمانی که نیاز باشد دندان‌شان را بکشند.
اعضای شورای شهر تهران پس از استماع گزارش مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در مورد وضعیت معاینه فنی خودروهای تهرانی توضیحاتی ارائه کردند.
در راستای ملاحظات اخلاقی و با هدف پیشگیری از بروز هرگونه تعارض منافع احتمالی میان مسئولیت‌های محوله و صیانت از اعتماد عمومی، دبیر کل کمیته ملی المپیک از هیئت رئیسه ووشو استعفا کرد.
مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان گفت: برای نخستین بار و به منظور ساماندهی امور و نظارت بیشتر بر فعالیت موسسات اعزام دانشجو، سامانه الکترونیکی مکاتبات موسسات اعزام دانشجو راه‌اندازی شد.

فاطمه مهاجرانی درمورد مذاکرات بین ایران و آمریکا در عمان، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تخریب، غبارآلود کردن و توهین به افکار عمومی که با امید به آینده نگاه می‌کند، به نفع هیچ جریانی نخواهد بود.
سخنگوی وزارت خارجه گفت: ما اگر مکاتبه‌ای که صورت گرفت و شروع روندی که منجر شد به گفتگوهای غیرمستقیم مسقط را به عنوان مبنای کار در نظر بگیریم، ما در آن مکاتبه چیزی غیر از موضوع هسته‌ای نداشتیم.
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به ثبت ١١ هزار سازمان مردم نهاد در وزارت کشور، گفت: با فرض فعالیت همه سمن‌ها، باز هم این میزان برای کشوری با این گستره نیاز اجتماعی، بسیار اندک است.
سازمان آگهی های پُرسون