پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهوری ترکیه شنبه شب با انتقاد شدید از عملکرد کشورهای غربی در قبال جنگ غزه، گفت که جنایت‌هایی که اسرائیل در نوار غزه مرتکب می‌شود، به‌وضوح نشان می‌دهد که "ارزش‌های غربی" تا چه اندازه تهی و بی‌پایه هستند.
فتح الله جوادی در یادداشتی نوشت:

آمریکا برای جنگ با ایران آماده می‌شود؟

آمریکا حاضر به پذیرش ریسک تهاجم و مخاصمه‌ای نیست. زیرا که در صورت رویارویی با ایران، می‌تواند کل منطقه را با آشوب و خطر مواجه کند و اقتصاد تحت فشارش را در گرداب تازه‌ای بیندازد که تحمل تبعات آن چندان سهل و آسان نخواهد بود.
به گزارش رویترز به نقل از یک مقام اسرائیلی و دو منبع آگاه، به رغم مخالفت کنونی ترامپ با حمایت از حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران، اسرائیل همچنان طرح خود برای حمله به ایران در ماه مه را منتفی ندانسته است.
در روزهای اخیر دیدیم که بعد از اعلام شفاف و روشن این نکته توسط رهبری که مذاکره با آمریکا تصمیم کشور است، کسانی که مذاکره را خیانت به کشور و ملت و انقلاب و نظام می‌دانستند به جای اینکه از مواضع نادرست خود ابراز پشیمانی کنند و درصدد جبران برآیند، یا سکوت کردند و یا درصدد توجیه برآمدند.
برخورد پژو ۲۰۶و تیبا در بلوار فرهنگ شهر شیرازیک کشته و یک زخمی بر جای گذاشت.
سازمان آگهی های پُرسون