پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

مَثَلی هست با این مضمون که به فال اعتقاد نداشته باش ولی نیم نگاهی بهش داشته باش!! اگر با این مثل موافق هستید می توانید فال روزانه امروز (طالع بینی روزانه) خودتان را بر اساس ماه تولد هر روز در این پست مشاهده کنید.
هواشناسی ایران 21 اردیبهشت 1404؛

باد و باران و رعد و برق در غرب کشور از امروز

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوای هواشناسی گفت: از امروز (۲۱ اردیبهشت) در شمال‌غرب کشور رگبار باران، رعد و برق و وزش باد آغاز می‌شود و تا روز چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت) ادامه دارد.
رئیس‌جمهور آمریکا با استقبال از پیشنهاد همتای روس خود برای برگزاری گفت‌وگوهای مستقیم با کی‌یف به منظور پایان دادن به جنگ اوکراین، گفت این فرصتی عالی برای دستیابی به صلح بین دو کشور است.
سه نرخی شدن قیمت بنزین چیست و آیا دولت قصد دارد سهمیه و قیمت بنزین را دستخوش تغییر کند؟
ایران دومین دارنده ذخایر گاز جهان است و همین امر ایجاب می‌کند کشورمان در تدوین سیاست خارجی خود نگاهی جدی به بازار جهانی گاز و تحولات آن داشته‌ باشد و به‌تعبیری یک دیپلماسی فعال گازی را مورد توجه قرار دهد.
فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی نوشت: اگر اصل خبر مجعول نباشد، حداکثرش این است که ترامپ وعدۀ تشکیل یک کشور فلسطینی را در آیندۀ نامشخص خواهد داد و در ازایش عادی‌سازی فوری روابط کشورهای عرب و مسلمان بخصوص عربستان با اسرائیل را درخواست خواهد کرد.
سید عباس عراقچی گفت: جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اهمیت صلح و ثبات در منطقه، از هیچ کوششی جهت کاهش تنش میان کشورهای همسایه فروگذار نخواهد کرد و برای تحقق صلح پایدار در منطقه آماده استمرار همکاری‌ها هستیم.
مجتبی محمودی مهماندوست رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور نوشت:

اسناد ملی، حافظ گنجینه‌هایی چون خلیج فارس!

در نگاه ما، اسناد تاریخی، نسخ خطی، کتب کهن و متون مکتوب، همچون آینه‌هایی شفاف، تصویری از سیر تمدنی، اندیشه‌ورزی، ساختارهای اجتماعی و تحولات تاریخی یک ملت را بازتاب می‌دهند. این آثار، حلقه‌های اتصال نسل امروز با گذشتگان و چراغ راهی برای آینده‌اند.
علی محمد رضایی رئیس کمیته امداد شهرستان تاکستان از ارائه بیش از ۱۵۰۰ خدمت پزشکی و دندانپزشکی در سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) با همکاری گروههای جهادی به خانواده های ولی نعمت در تاکستان خبر داد.
تنها چند ساعت مانده به آغاز دور چهارم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا، سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی گزارش داد که بنابر ارزیابی تهران، واشنگتن از ابتدا مورد نیت خود از حضور در مذاکرات «صادق» نبوده و به نظر می‌رسد می‌خواهد از آن به عنوان «دامی برای سوق دادن وضعیت به سوی تشدید تنش‌ها» استفاده کند.
کیهان نوشت: ادعای ترامپ برای تغییر نام خلیج‌فارس اگرچه در عرصه عمل پشیزی ارزش ندارد و ترامپ و دار و دسته اراذل و اوباش او حقیرتر از آنند که توان تحریف تاریخ و تغییر جغرافیای شناخته و تثبیت‌شده هزاران‌ساله جهان را داشته باشند. ولی ادعای احمقانه او نقض آشکار حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران و اهانت رذیلانه به مردم شریف و غیرتمند امروز ایران و همه ایرانیانی است که قرن‌های متمادی در این سرزمین زیسته و به آن دل بسته بودند و دل بسته‌اند.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیشنهاد کرد روز پنج در شهر استانبول گفت‌وگوهای مستقیمی با اوکراین درباره صلح برگزار شود.
سید عباس عراقچی با هشدار به طرف‌های مذاکره، تأکید کرد که اگر هدف مذاکرات، محروم‌سازی ایران از حقوق هسته‌ای‌اش باشد، جمهوری اسلامی ایران «با صراحت» اعلام می‌کند که از هیچ‌یک از حقوق خود عقب‌نشینی نخواهد کرد؛ پیامی صریح در میانه میدان چالش‌های دیپلماتیک.
سازمان آگهی های پُرسون