پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

در شرایطی که ایران روزهای خاص و حساسی را پشت سر می‌گذارد، احمدرضا عابدزاده، دروازه‌بان اسطوره‌ای تیم ملی فوتبال ایران، با انتشار تصویری از برج آزادی و متنی عاطفی در استوری اینستاگرامش، برای سلامتی مردم کشورش دعا کرد.
قانونگذاران آمریکایی:

آمریکا نباید وارد جنگ با ایران شود

به دنبال تجاوز رژیم اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای و اهداف نظامی در ایران، شماری از قانونگذاران آمریکایی از هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات با ابراز نگرانی نسبت به تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، از دولت ترامپ خواستند از گسترش درگیری و ورود ایالات متحده به جنگ خودداری کند.
روابط عمومی ارتش در پی حملات اخیر اسرائیل به صدا و سیما در پیامی نوشت: یقینا این غبار دود از چهره غم زده همکاران خسته و مجروح عزیزان رسانه شسته می‌شود اما سیه روی و سیه ‌روز آنکه هم در این جنگ به شکست سخت مبتلا خواهد شد و هم در محکمه وجدان بشریت به اشد مجازات و نفرت ملت‌ها و اعصار گرفتار خواهد آمد.
سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، در پی حمله موشکی رژیم صهیونیستی به صداوسیما، با انتشار پیامی ضمن تقدیر از ایستادگی و جهاد رسانه‌ای کارکنان این سازمان، تأکید کرد که فراجا تا پیروزی نهایی حق بر باطل، در کنار رزمندگان عرصه رسانه خواهد ایستاد.
جواد فروغی، قهرمان المپیک و دارنده مدال طلای تیراندازی جهان، مدال جهانی خود را به سحر امامی، مجری رسانه ملی که در زمان حمله موشکی رژیم صهیونیستی با شجاعت به اجرای برنامه ادامه داد، تقدیم کرد.
مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان البرز اعلام کرد که به‌ دلیل حجم بالای ترافیک، تردد در محور چالوس از مسیر شمال به جنوب تا اطلاع ثانوی ممنوع است. وی همچنین از ترافیک سنگین در چند نقطه از جاده‌های منتهی به شمال کشور خبر داد.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیانیه‌ای رسمی ضمن محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما، اعلام کرد که این اقدامات خصمانه، کوچک‌ترین خللی در اراده اصحاب رسانه برای انجام وظیفه و اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف ایجاد نخواهد کرد.
رضا رفیع طی یادداشتی نوشت:

خواهش می کنیم ازدواج کنید!

منتظر همسر رؤیایی خود هستند که سوار بر اسبی سفید از ناکجا آباد خیال سر برسد و کفش سیندرلایش را به پای آنها هم تست کند. شاید اندازه بود.
پژوهشگران دانشگاه کلمبیا موفق شدند برای نخستین بار با کمک سامانه‌ای مبتنی بر هوش مصنوعی، ناباروری مردی مبتلا به آزواسپرمی را درمان کرده و شرایط اولین بارداری موفق را فراهم آورند. این سامانه جدید STAR، اسپرم‌های نایاب را در نمونه‌های غیرعادی شناسایی و بازیابی می‌کند.
سازمان آگهی های پُرسون