پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

مسعود پزشکیان در حاشیه سفر به نیویورک اعلام کرد که ایران اجازه بازدید از مراکز هسته‌ای خود را بدون رعایت چارچوب‌های بین‌المللی نخواهد داد و غربی‌ها را به زورگویی متهم کرد.
بیانیه وزارت امور خارجه:

جنایت صهیونیست‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند

وزارت امور خارجه ایران در نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله با انتشار بیانیه‌ای، اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و بر ضرورت مقابله جهانی با تجاوزگری اسرائیل تأکید نمود.
معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در سومین روز نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴ با حضور در سالن اختصاصی همراه اول از سامانه هوشمند تحلیل رزومه و مصاحبه آنلاین این اپراتور بازدید کرد و آن را گامی مؤثر در تحول نظام استخدامی کشور دانست.
یک مقام سابق آمریکایی تأکید کرد که رژیم صهیونیستی قصد داشت همان‌گونه که سوریه را به آشوب کشاند، ایران را نیز تجزیه کند؛ اما این طرح با شکست مواجه شد.
وزیر اقتصاد اعلام کرد سود سهام عدالت تا پایان هفته به حساب دارندگان واریز می‌شود. این خبر میلیون‌ها سهامدار عدالت را امیدوار کرده است.
سخنگوی دولت در یادداشتی نوشت: ایران نه منزوی است، نه طالب جنگ، بلکه آماده است در چهارچوب احترام متقابل و همکاری برابر، در ساختن جهانی بهتر مشارکت کند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: مکانیسم ماشه چیز جدیدی علیه کشورمان نداشت و بند و تبصره‌ای اضافه نشد، بلکه همه تحریم‌های ظالمانه موجود علیه کشورمان تکرار شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ما در بحران‌ها امکان و اجازه ولخرجی نداریم و باید بهترین استفاده را از لوازم و امکاناتی که در اختیار داریم انجام دهیم.
وزیر راه و شهرسازی گفت: مکانیسم ماشه چیز جدیدی علیه کشورمان نداشت و بند و تبصره‌ای اضافه نشد، بلکه همه تحریم‌های ظالمانه موجود علیه کشورمان تکرار شد.
همزمان با سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به خراسان جنوبی برای بهره‌برداری از پروژه‌های ارتباطی، همراه اول از سایت جدید 5G خود رونمایی کرد و سرعت ۲۹۲۲ مگابیت‌برثانیه را به ثبت رساند.
روزنامه رژیم صهیونیستی نوشت، طرفداران بلوک راست رژیم صهیونیستی، به‌ویژه بلوک حامی «بنیامین نتانیاهو» در پی اظهارات «دونالد ترامپ» علیه منافع تل‌آویو در کرانه باختری، به شدت شوکه شده‌اند.
سازمان آگهی های پُرسون