پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

رئیس اتاق تعاون استان تهران با بیان اینکه تعاون نباید در حاشیه اقتصاد باشد، گفت: تعاون در شرایط تحریم و فشارهای اقتصادی، نه تنها متوقف نشد بلکه با تولید و اشتغال‌زایی در کنار اقتصاد ایستاد.
آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۵ برای رشته‌های دارای آزمون صبح جمعه ۲۰ شهریور در ۹۶ شهرستان برگزار می‌شود و کارت شرکت در آزمون از روز دوشنبه ۱۶ شهریور در درگاه سازمان ملی سنجش قابل دریافت خواهد بود.
بورس تهران نخستین روز معاملاتی هفته را با جهشی قابل‌توجه آغاز کرد؛ شاخص کل در کمتر از یک ساعت بیش از ۹۰ هزار واحد بالا رفت و به مرز ۶.۶ میلیون واحد نزدیک شد، در حالی که رشد همزمان شاخص هم‌وزن، از گسترده‌تر شدن موج تقاضا در بازار سهام خبر می‌دهد.
به دنبال انتشار اخباری در خصوص احتمال مداخله نظامی کره جنوبی در تنگه هرمز، یک مسئول ایرانی بلندپایه در هشداری شدیداللحنی به این کشور تأکید کرد که هرگونه مشارکت کره جنوبی در تنگه هرمز علیه ایران به منزله مشارکت مستقیم نظامی در جنگ تلقی خواهد شد.
مدیرکل استاندارد استان قزوین با تشریح عملکرد یک‌ساله این اداره‌کل، از کاهش حدود ۶۰ درصدی میانگین زمان ترخیص کالا از هفت روز به ۲.۸۶ روز، کاهش تخلفات کیفی و انجام بیش از ۸ هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی، اصناف و بازار خبر داد.
قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی، پس از انتشار آمار قوی اشتغال در آمریکا و تقویت گمانه‌زنی‌ها درباره افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، کاهش یافت و افت هفتگی ثبت کرد.
حسن قشقاوی، نماینده مردم پرند، رباط‌کریم و بهارستان، در واکنش به ادعای حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، درباره دیدار با قالیباف و مشروط شدن گسترش روابط چین با ایران به چهار شرط، گفت: نخیر، چنین چیزی نیست و من نشنیدم.
رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در نشست رؤسای نظام‌های قضایی بریکس در دهلی، خواستار محکومیت تجاوز به ایران و استفاده از اصل صلاحیت جهانی برای تعقیب و محاکمه مرتکبان جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت شد.
«سیدمحمد اتابک» وزیر صنعت، معدن و تجارت با استقبال استاندار ایلام وارد فرودگاه شهدای ایلام شد.
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو با تشریح دلایل تأخیر در تأمین واکسن آنفلوانزا، از پیش‌بینی ورود حدود یک میلیون دوز واکسن برای شبکه بهداشت از اواخر شهریور و اوایل مهرماه و ورود واکسن‌های داروخانه‌ای در مهرماه خبر داد.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: اگر زوجین ازدواج کرده باشند و ظرف یک سال با دادخواست زن به توافق نرسند، در صورتی که زن مهریه خود را ببخشد، مرد مکلف به طلاق است و دادگاه نیز مکلف به انجام طلاق خواهد بود.
داخل ایران، پرسش «آینده‌ی هرمز چه خواهد شد؟» مستقیم با معیشت مردم، درآمدهای نفتی و توان کشور در برابر فشارهای خارجی گره خورده است. در سطح جهانی، پاسخ به این معما تعیین‌کننده‌ی مسیر تورم، رشد اقتصادی و ثبات ژئوپلیتیک برای ماه‌های آینده خواهد بود.
با توجه به احتمال غیبت عارف آقاسی در دیدار استقلال برابر آلومینیوم، روزبه چشمی بار دیگر به ترکیب اصلی آبی‌پوشان بازمی‌گردد تا در خط دفاعی به میدان برود.
منتقدین تفاهم‌نامه در پاسخ به این سوال که باید چه می‌کردیم که نکردیم تا علی الطاهر سقوط نکند و برای آینده چه راه‌حلی دارند؟ می‌گویند باید «مقاومت کنیم». خب این راهبرد کلان که سیاست اساسی جمهوری اسلامی در تمام دوران خودش بوده و ما معتقدین به انقلاب هم همیشه بر آن اصرار داشته و داریم.
سازمان آگهی های پُرسون