پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران گفت: در جنگ ۱۲ روزه خود شیطان بزرگ و صهیونیست‌های خبیث و کشورهای اروپایی مستقیماً وارد حمله به کشورمان شدند و آنقدر احمق بودند که همه اهداف خود را از قبل اعلام و پس از جنگ نیز اقرار کردند که به هیچ کدام از این اهداف دست نیافتند.
به دنبال افزایش ناپایداری جوی ناشی از تغییرات فصلی و تشدید آن از اوایل صبح دیروز (شنبه ۲۹ شهریور) تاکنون ، وضعیت آلاینده ذرات معلق در هوا، به ویژه ذرات معلق کوچکتر از ۱۰ میکرون (PM10)، روند صعودی قابل توجهی داشته و این پدیده منجر به کاهش شدید میدان دید و افت کیفیت هوا شده است.
مدیر سابق بین‌الملل شرکت نفت ایران گفت:اگر در میادین داخلی سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم باید با اولویت ویژه شرایطی را فراهم کنیم که بتوانیم سرمایه گذاری درمیادین مشترک را هر چه زودتر آغاز کنیم.
در آستانه چهل‌وپنجمین سالروز هفته دفاع مقدس، نشست خبری سردار مظاهر مجیدی، فرمانده سپاه انصارالحسین (علیه‌السلام) استان همدان، با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد. وی در این نشست ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان، از اجرای بیش از ۱۲۰۰ برنامه توسط سپاه و بسیج در سطح استان خبر داد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه بازگشت ارز صادراتی خشکبار به شبکه نیمایی تولیدکنندگان را متضرر می‌کند، خواستار همکاری بانک مرکزی و وزارت اقتصاد برای رفع این مشکل شد.
نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی گفت: حوزه خانواده و جوانی جمعیت، از اولویت‌های اصلی ماست امروز کشور ما با شیب تندی به سمت جامعه‌ای کهنسال حرکت می‌کند.
با وجود جنجال گسترده‌ای که صهیونیست‌ها در تهاجم زمینی به شهر غزه به راه انداخته‌اند و تبلیغاتی که درباره پیروزی در این حمله انجام می‌دهند، اما چند عامل وجود دارد که مانع تحقق اهداف آنها می‌شود و اسرائیل نمی‌تواند به هدف خود در اشغال کامل غزه برسد.
«اسنپ‌بک واقعی در سیاست‌های غلط اقتصادی ما نهفته است. هربار که دولت با پیروی از نرخ ارز بازار آزاد قاچاق و به بهانۀ حذف رانت با ایجاد بازارهای ارز دروغین نرخ ارز را گرانتر می‌کند، به مثابه چکاندن ماشه‌ای است که تیر آن به سمت سفره‌های مردم اصابت می‌کند»
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس گفت: از آنجایی که سال‌هاست تحریم‌های همه جانبه از سوی آمریکا و کشورهای اروپایی علیه ایران اعمال می‌شود، ما راه مقابله با تحریم‌ها را به خوبی می‌دانیم.
سازمان آگهی های پُرسون