پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از ناکامی دولت در تخصیص ارز مورد نیاز برای دارو و تجهیزات پزشکی انتقاد کرد و نسبت به عواقب وخیم این وضعیت بر سلامت بیماران هشدار داد.
در پی انتشار ویدئویی در فضای مجازی با ادعای امکان سوخت‌گیری بدون کارت از طریق وارد کردن یک کد در نازل، باید گفت چنین قابلیتی در هیچ جایگاه سوختی وجود ندارد و این ویدئوها جعلی و گمراه‌کننده‌اند و شهروندان فریب این‌گونه محتواها را نخورند و تنها به اطلاع‌رسانی‌های رسمی اعتماد کنند.
فعال رسانه نوشت: در صورتی که حکومت قادر به اجرای قانون باشد. یعنی هم جلوی غربالگری را بگیرد و هم جلوی سقط جنین را. در این صورت طبیعی است مواردی که قبل از این قانون شناسایی و منجر به سقط می‌شد، اکنون نمی‌تواند شناسایی شود. باید حکومت و وزارت بهداشت به‌طور مستمر این داده‌ها را به عنوان واقعیت قانون در اختیار قرار دهند. ولی این کار را نمی‌کنند. چرا؟ به این علت که یا نوزادان دارای این سندروم بیشتر شده‌اند که طبیعی هم هست، که در این صورت نمی‌خواهند به این نتیجه منطقی اقرار کنند.
امروز دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ آخرین فرصت متقاضیان برای واریز وجه پنجمین مرحله پیش‌فروش سکه طلا به‌روش حراج است؛ فردا سه‌شنبه، قیمت‌های پیشنهادی در سامانه معاملات سکه ثبت می‌شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین;

قزوین؛ استانی اثرگذار در اقتصاد کشور است

شهرام احمدپور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در مراسم تکریم و معارفه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گفت:قزوین با وجود محدودیت‌ها، ظرفیت بالایی در اقتصاد و سرمایه‌گذاری دارد و می‌تواند شریان اقتصادی کشور باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد:

گسترش همکاری‌های ادبی ایران و مصر با محوریت ترجمه

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باتوجه به حجم زیاد تولیدات آثار مصری و ایرانی می‌توانیم طرح‌های‌ مشترکی برای ترجمه خصوصا برای آثار نویسندگان و شعرای معاصر تعریف کنیم‌.
سازمان آگهی های پُرسون