برنامه دولت برای نرخ جدید بنزین: درآمد مازاد صرف کالابرگ می‌شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برنامه دولت از تعیین نرخ سوم بنزین این است که از محل درآمد این افزایش به تامین مالی کالابرگ اختصاص یابد.
تصویر برنامه دولت برای نرخ جدید بنزین: درآمد مازاد صرف کالابرگ می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، احمد میدری با اعلام این خبر افزود: در ارتباط توزیع کالابرگ و تامین مالی آن بر اساس اعتقاد و دغدغه‌ای که آقای رئیس‌جمهور برای معیشت گروه‌های کم‌درآمد دارند، اعلام کردند که هر میزان که نرخ سوخت در کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها بیشتر شد، درآمد حاصل آن را در تامین مالی کالابرگ بیاوریم. این دستور این هفته ابلاغ شده و باید محاسباتش اعلام شود که چه مقدار است.

وی یادآور شد: یکی از کارهایی که در این زمینه باید انجام شود، این است که نرخ کارت سوخت جایگاه‌داران به پنج هزار تومان برسد که این هم هنوز اجرا نشده و در این زمینه هنوز درآمدی برای دولت واریز نشده است

بنا به مصوبه هفته گذشته دولت، بناست از نیمه دوم آذر امسال، نرخ بنزین مصرفی مازاد بر سهمیه ۶۰ لیتری ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتری سه‌هزار تومانی، به قیمت پنج هزار تومان عرضه شود.

طبق این مصوبه بنزین دریافتی با کارت سوخت جایگاه‌ها نیز با نرخ پنج هزار تومان عرضه می شود و سهمیه خودروهای خارجی و صفر کیلومتری نوپلاک نیز حذف می شود.

این مصوبه در راستای مدیریت قیمت سوخت و مصرف مازاد به تصویب رسیده است.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1095452

سازمان آگهی های پُرسون