فارس

استاندار فارس به مدیران دستگاه‌های اجرایی دستور داد:

همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد در مسیر توسعه

استاندار فارس در دستورالعملی رسمی، از مدیران ادارات، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و انقلاب اسلامی استان خواست تا تعامل مؤثر و هدفمند با سازمان‌های مردم‌نهاد را در دستور کار خود قرار دهند.
مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای فارس از شهروندان و مشترکان برق خواست تا با رعایت آموزه‌های مدیریت مصرف و صرفه‌جویی بیشتر در مصرف، شرایط را برای تأمین برق پایدار و عبور از روزهای گرم سال فراهم کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس از همکاری صندوق توسعه ملی در تامین منابع مالی برای اجرای پروژه انتقال آب از خلیج فارس و انتقال 60 میلیون مترمکعب آب شیرین از منطقه پارسیان به استان فارس خبر داد.
مدیر کل صمت فارس تاکید کرد:

ایجاد هماهنگی بیشتر در اداره کل صمت فارس

مدیر کل صمت فارس در دیدار چهره‌به‌چهره با همکاران بر کار تیمی، افزایش انگیزه و هماهنگی بیشتر در مجموعه صمت فارس تاکید کرد.
مدیرکل صمت فارس در دیداری با نماینده ولی فقیه در استان فارس و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس بر بر همکاری دستگاه‌های اجرایی استان در انجام برنامه‌های توسعه اقتصادی، صنعتی و معدنی و تجاری تاکید کرد.
استاندار فارس در دیدار با مدیر کل و معاونین سازمان تأمین اجتماعی گفت: توسعه نظام تأمین اجتماعی از طریق بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌های استان در زمینه پژوهش‌های کاربردی و تحلیل‌های آماری ضرورت دارد.
استاندار فارس در دیدار با معاون وزیر صمت گفت: شالوده اصلی اقتصاد استان را کشاورزی و دامپروری است که پس از ایجاد چالش‌های زیست محیطی نظیر خشکسالی کارآیی لازم را ندارند و لذا ضرورت بازنگری در سیاست‌های راهبردی کلان را برجسته می‌سازد.
مدیرکل جدید صمت فارس گفت: در چنین روزهایی که شعله‌های فتنه‌انگیزی دشمنان این دیار در پیرامون‌مان زبانه می‌کشد،توسعه تولید و تجارت، صرفاً یک هدف اقتصادی نیست؛بلکه بخشی از پازل بزرگ اقتدار ملی ماست.
در دیدار مدیرعامل شرکت ملی پست با استاندار فارس مطرح شد:

تبدیل فارس به قطب فناوری و لجستیک هوشمند کشور

در دیدار معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران با استاندار فارس، تحولات حوزه اقتصاد دیجیتال، چالش‌های خدمات پستی و ظرفیت‌های راهبردی استان فارس به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
استاندار فارس گفت: همراهی تمام بخش‌ها از شمال تا جنوب استان موجب شد کمبودها به‌سرعت شناسایی و رفع گردد و در مسیر تأمین دارو، شیرخشک، آب آشامیدنی و کالاهای مصرفی، خللی در خدمات‌رسانی ایجاد نشود.
سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس گفت: ۲۳۰ اقامتگاه بوم گردی و ۶۰ اقامتگاه سنتی و هتل بوتیک سنتی در استان فارس وجود دارد.
اداره کل هواشناسی استان فارس از بارش رگبارهای پراکنده و تابستانه همراه با رعد و برق و وزش باد شدید از بعد از ظهر جمعه 20 تیرماه تا اواخر روز شنبه ۲۱ تیرماه خبر داده بود، در ویدئو زیر شاهد ورود این سامانه در شهر صدرا هستیم.
با هدف کنترل و کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی ناشی از پروژه‌های عمرانی و خدماتی در شهر شیراز، آیین‌نامه‌ای جامع با رویکرد زیست‌محیطی تدوین گردید و پس از طرح و تصویب نهایی در شورای اسلامی شهر به مرحله اجرا در خواهد آمد.
سازمان آگهی های پُرسون