فارس

مدیرعامل آبفا فارس از آغاز احداث نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ کیلوواتی در تصفیه‌خانه فاضلاب نی‌ریز به‌عنوان گامی مهم در مسیر تأمین پایدار انرژی و صیانت از محیط زیست خبر داد.
فرمانده انتظامی زرقان گفت: فردی که اقدام به اسید پاشی بر روی باجناق خود کرده بود با هماهنگی قضایی روانه دادسرا شد.
مدیرکل صمت فارس گفت: کاربردی کردن دانش و بهره برداری بهینه از منابع، زمینه تحقق یک اقتصاد دانش بنیان را ممکن می سازد که در این میان اساتید و دانشجویان دانشگاه ها می توانند نقش مهمی را ایفا کنند.
رئیس اتاق بازرگانی فارس گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند تعامل جدی میان سیاست‌گذاران بخش دولتی و بازیگران بخش خصوصی هستیم تا بتوانیم ظرفیت‌های بی‌بدیل استان در حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت را فعال و شکوفا کنیم.
رئیس اداره مطالعات بحران و پدافند غیرعامل شهرداری شیراز از ارائه نخستین گزارش فصلی تدوین طرح جامع مدیریت بحران کلانشهر شیراز در جلسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز خبر داد.
مدیر عامل شرکت گاز استان فارس گفت: سال گذشته در استان فارس با گازرسانی به 2 شهر کوره و بیدشهر درصد بهره‌مندی خانوار شهری به 100 درصد رسید و همچنین با پیوستن 40 روستا به شبکه گازرسانی 4/98 درصد از خانوار روستایی در پهنه فارس از نعمت گاز برخوردار شدند.
دبیر ستاد اربعین استان فارس:

متقاضیان برپایی موکب جهت اخذ مجوز اقدام کنند

دبیر ستاد اربعین فارس گفت: به منظور ساماندهی و برنامه ریزی برای مواکب خدمت رسان به زائران امام حسین (ع) در اربعین حسینی، درخواست مجوز از سوی بانیان الزامی است.
مدیر کل صمت فارس با تاکید بر اهمیت نقش بخش خصوصی در رشد اقتصادی ، توسعه سرمایه گذاری و افزایش تولید و صادرات از آمادگی اداره کل صنعت، معدن و تجارت فارس برای حمایت از طرح‌های سرمایه‌گذاری و رفع مشکلات قانونی خبر داد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از آغاز ساماندهی و مرمت حافظیه درشیراز خبرداد.
بنابر اعلام معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس فردا یکم مرداد ماه ادارات دولتی، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی به صورت دورکار فعالیت می‌کنند.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس خبر داد:

احتمال قطعی‌های خارج از برنامه در سطح استان فارس

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس گفت: در پی افزایش دمای هوا و هشدارهای سازمان هواشناسی از مردم می‌خواهیم تا مصرف بهینه برق را در روزهای گرم پیش‌رو جدی بگیرند؛ چرا که ادامه این وضعیت می‌تواند منجر به قطعی‌های خارج از برنامه در سطح استان شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در این سانحه متاسفانه 22 نفر جان باختند و 35 مصدوم به بیمارستان‌های فیروزآباد، شهید رجایی و نمازی شیراز منتقل شدند، از این تعداد، 17 مصدوم در بیمارستان شهید رجایی، 15 مصدوم در بیمارستان نمازی و 3 مصدوم در بیمارستان فیروزآباد بستری هستند و تحت مراقبت‌های درمانی قرار دارند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از مرمت بخش‌هایی از بنای ارزشمند تاریخی کاخ اردشیر بابکان فیروزآباد خبرداد.
سازمان آگهی های پُرسون