بزرگترین تولید کنندگان نیشکر در دنیا؛ برزیل، هند، تایلند، چین و استرالیا میباشد. در کشور ما با رشد هفتاد درصدی در سال ۱۴۰۰ ؛ تولید نیشکر بالغ بر هفت میلیون تن رسیده است.
قطب نیشکر در ایران؛ استان خوزستان، مازندران و برخی از شهر های استان گیلان میباشد.
کشت نیشکر در خوزستان از اواخر مرداد آغاز و تا آخر مهر ادامه دارد ولی در استان مازندران کشت آن در اوایل بهار آغاز میشود.
در خوزستان برداشت آن عموماً در اوایل بهار و در مازندران در اواخر پاییز یا اوایل زمستان انجام میشود.
این محصول دارای کربوهیدرات ، پروتئین ، کلسیم ، فسفر ، آهن ، زینک (روی) ، پتاسیم ، ویتامین ای بی سی است . باعث کاهش وزن و جوان سازی پوست و از بین بردن آکنه ( در صورت استفاده موضعی ) ، ازبین بردن بوی بد دهان میشود و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری میکند .
برای افراد مبتلا به دیابت مناسب میباشد . سموم را از بدن دفع میکند و باعث درمان عفونت های دستگاه ادراری میشود . سیستم ایمنی را بالا میبرد .
هیچ وقت آب نیشکری که پانزده دقیقه بیرون از یخچال بوده را استفاده نکنید چون باعث اثرات منفی روی معده و روده میگذارد .
| 380419