آخرین وضعیت فرودگاه های کشور/ کدام فرودگاه ها ۲۴ ساعته فعالند؟

براساس اطلاعیه‌های منتشر شده در روزهای گذشته توسط سازمان هواپیمایی کشوری، فرودگاه‌های مرکز و نیمه غربی کشور از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ بعدازظهر فعالیت خواهند کرد و فرودگاه‌های شرق کشور به صورت ۲۴ ساعته فعالیت می‌کنند.
تصویر آخرین وضعیت فرودگاه های کشور/ کدام فرودگاه ها ۲۴ ساعته فعالند؟

به گزارش سایت خبری پُرسون، با آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تمام پروازهای داخلی و خارجی کشور لغو شد و فرودگاه‌های کشور نیز فعالیت خود را متوقف کردند.

توقف این فعالیت از ۲۳ خرداد تا ابتدای تیرماه به طول انجامید و سرانجام در مرحله اول با اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری فضای آسمان نیمه شرقی کشور به‌ روی پروازهای بین‌المللی عبوری، پروازهای داخلی و بین‌المللی صرفاً با مبدأ یا مقصد فرودگاه‌های واقع در شرق کشور باز و سپس در روزهای بعد آسمان برای نیمه غربی و مرکزی کشور بازگشایی شد.

البته براساس اطلاعیه‌های منتشر شده در روزهای گذشته توسط سازمان هواپیمایی کشوری، فرودگاه‌های مرکز و نیمه غربی کشور از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ بعدازظهر فعالیت خواهند کرد و فرودگاه‌های شرق کشور به صورت ۲۴ ساعته فعالیت می‌کنند.

علت این محدودیت زمانی فعالیت نیز بنا بر گفته سازمان هواپیمایی کشوری، تامین امنیت هوایی کشور در ساعات شب و آزادی عمل پدافند در دفاع از آسمان کشور است.

براساس اعلام معاون هوانوردی و امور بین‌المللی سازمان هواپیمایی کشوری در حال حاضر تقریبا همه فرودگاه‌های کشور و همه سامانه‌های ناوبری و زیرساخت غیر نظامی در حوزه صنعت هوانوردی با ظرفیت گذشته فعال هستند و هیچ مشکلی وجود ندارد.

آن طور که گفته می‌شود فرودگاه تبریز و اصفهان نیز که در این حملات آسیب جدی دیده بودند کمتر از ۱۰ روز عملیاتی شدند و همچنین باندها نیز احیا شد. مجوز بازگشت فرودگاه تبریز به چرخه خدمات‌رسانی حمل‌ونقل هوایی کشور در روزهای گذشته صادر شد و فرودگاه اصفهان نیز به زودی به شبکه خدمات رسانی حمل و نقل متصل خواهد شد.

از جمله فرودگاه‌های آسیب دیده دیگر نیز یکی از فرودگاه‌های بخش خصوصی آبیک قزوین بوده که بر اساس برآوردها حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان خسارت نیز به آنجا وارد شده است.

منبع: ایسنا

990220

سازمان آگهی های پرسون