بازگشت همه فرودگاه‌های کشور به چرخه فعالیت هوایی

پس از وقفه‌ای ناشی از جنگ ۱۲ روزه، تمامی فرودگاه‌های کشور مجدداً فعال شده‌اند. فرودگاه تبریز مجوز فعالیت دوباره را دریافت کرده و فرودگاه اصفهان نیز به زودی به شبکه حمل‌ونقل هوایی کشور متصل می‌شود.
تصویر بازگشت همه فرودگاه‌های کشور به چرخه فعالیت هوایی

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهد مقدس؛ با پایان یافتن محدودیت‌های پروازی ناشی از درگیری‌های اخیر، تقریباً تمام فرودگاه‌های کشور فعالیت خود را از سر گرفته‌اند. فرودگاه‌های تبریز و اصفهان که در این مدت آسیب دیده بودند نیز به چرخه خدمات‌رسانی بازگشته‌اند.

فعالیت فرودگاه‌ها پس از توقفی ۱۰ روزه از ۲۳ خرداد تا ابتدای تیر، به صورت مرحله‌ای و با مجوز سازمان هواپیمایی کشوری از سر گرفته شد. ابتدا آسمان شرق کشور برای پروازهای داخلی و بین‌المللی باز شد و سپس غرب و مرکز نیز به این شبکه اضافه شدند.

فرودگاه‌های شرق کشور هم‌اکنون به صورت ۲۴ ساعته فعال هستند، اما فعالیت فرودگاه‌های نیمه غربی و مرکزی از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ بعدازظهر محدود شده است. این محدودیت‌ها به دلیل تأمین امنیت هوایی و آزادی عمل پدافند در ساعات شب اعمال شده است.

طبق اعلام معاون هوانوردی و امور بین‌المللی سازمان هواپیمایی کشوری، تمامی سامانه‌های ناوبری و زیرساخت‌های غیرنظامی نیز با ظرفیت کامل به کار بازگشته‌اند و مشکلی در ارائه خدمات وجود ندارد.

فرودگاه‌های تبریز و اصفهان کمتر از ۱۰ روز پس از حملات عملیاتی شدند و باندهای آسیب‌دیده نیز ترمیم شده‌اند. در میان دیگر فرودگاه‌های آسیب‌دیده، فرودگاه بخش خصوصی آبیک قزوین نیز حدود سه هزار میلیارد تومان خسارت دیده است.

990229

سازمان آگهی های پرسون