به گزارش سایت خبری پُرسون، از فارس؛ به نقل از محمدامین بیرامی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کازرون، در هفتهای که گذشت، محیطبانان این شهرستان با تلاش شبانهروزی موفق به مهار دو مورد آتشسوزی در منطقه حفاظتشده پریشان شدند و همچنین چند عملیات موفق در زمینه برخورد با تخلفات زیستمحیطی به انجام رساندند.
بیرامی در تشریح این اقدامات افزود: در پی پایش مستمر و هدفمند طی ده شبانهروز گذشته، دو گروه متخلف که اقدام به قطع غیرقانونی درختان جنگلی در مناطق تحت حفاظت کرده بودند، شناسایی و با هماهنگی مراجع قضایی دستگیر شدند.
وی ادامه داد: در جریان گشتهای کنترلی و پایشی، یک متخلف شکار و صید که اقدام به زندهگیری ۲۰ فرد کبوتر وحشی کرده بود، در محدوده شهری کازرون شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات قضایی شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست کازرون همچنین از دستگیری دو متخلف دیگر پیش از انجام شکار در منطقه کوهسرخ خبر داد و گفت: این افراد به همراه یک قبضه سلاح مجاز و یک قبضه سلاح غیرمجاز توسط نیروهای یگان حفاظت شناسایی و دستگیر شدند.
بیرامی تأکید کرد: اقدامات حفاظتی با هدف جلوگیری از تخریب زیستگاهها، مقابله با شکار و بهرهبرداری غیرمجاز از منابع طبیعی همچنان با جدیت ادامه خواهد داشت و از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانههای ارتباطی محیط زیست گزارش دهند.
منبع: محیط زیست فارس