رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان:

ثبات نسبی در بازار گوشت اصفهان؛ تمهیدات محرم آغاز شد

درحالی که قیمت گوشت قرمز در روزهای اخیر با ثبات نسبی همراه بوده، رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: بازار تحت کنترل است و افزایش قیمت تنها چهار درصد بوده، همچنین برای تأمین نیاز محرم نیز ذخایر لازم پیش‌بینی شده است.
تصویر ثبات نسبی در بازار گوشت اصفهان؛ تمهیدات محرم آغاز شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ امیرحسین بنائیان‌مفرد اشاره به وضعیت فعلی بازار گوشت قرمز اظهار کرد: درحال‌حاضر، گوشت بره درجه یک همراه با ۱۵۰ گرم دنبه با قیمت ۷۷۰ هزار تومان، گوشت میشه( بره درجه دو) ۵۳۰ هزار تومان و گوشت لخم گوساله ۶۲۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای هفته جاری ثبات قیمتی در بازار گوشت قرمز حاکم شده است، افزود: باتوجه به وقایع اخیر و در پی برگزاری چند جلسه مستمر با عوامل ذیربط، موفق شدیم بازار را تا حدی کنترل کنیم و اکنون تنها شاهد افزایش چهار درصدی قیمت گوشت قرمز در استان بوده‌ایم.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان بیان کرد: رصد و پایش بازار به‌صورت مداوم و مشترک به وسیله بازرسان اتحادیه، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف انجام می‌شود تا از بروز نوسانات ناگهانی جلوگیری شود.

بنائیان‌مفرد با اشاره به فرارسیدن ایام محرم نیز گفت: تدابیر لازم برای تأمین گوشت قرمز در ماه محرم اندیشیده شده است. اگرچه به‌دلیل ماهیت گوشت قرمز، امکان ذخیره‌سازی استراتژیک آن وجود ندارد، اما ذخایر دامی قابل عرضه برای ارسال به کشتارگاه‌ها فراهم شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: برای تأمین گوشت در ایام نذر و مصرف روزانه، دام به میزان کافی در دسترس است، علاوه‌بر آن ذخیره پشتیبانی گوشت منجمد نیز برای ماه محرم در نظر گرفته شده است. هر سال سهمیه مشخصی برای این ایام در نظر گرفته می‌شود که با پشتیبانی امور دام و هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی تأمین و توزیع می‌شود.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان با ابراز امیدواری نسبت به ادامه ثبات در بازار گفت: با همکاری و هم‌افزایی نهادهای مسئول، سعی داریم شرایط پایدار در بازار گوشت قرمز حفظ شود و قیمت‌ها تحت کنترل باقی بماند.

منبع: ایسنا

968944

سازمان آگهی های پرسون