هشدار درباره سرقت خودرو جهت انجام اقدامات ضد امنیتی

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: شهروندان در صورت سرقت خودروی خود جهت جلوگیری از اقدامات ضد امنیتی که با استفاده از وسایل نقلیه انجام می‌شود، بلافاصله اعلام ثبت سرقت کنند.
تصویر هشدار درباره سرقت خودرو جهت انجام اقدامات ضد امنیتی

به گزارش سایت خبری پُرسون، سرهنگ محمد شریفی رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: سرقت پلاک خودرو و موتورسیکلت یکی دیگر از جرایمی است که در مواقعی که صورت می‌گیرد بلافاصله باید شهروندان اعلام سرقت کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه اقدامات ضد امنیتی در کشور همانند انتقال و تجهیزات تروریستی در حال حاضر توسط معاندین از طریق وسایطت نقلیه انجام می‌شود از دیگر ترفندهای این افراد فرصت طلب استفاده از پلاک‌های سرقتی می‌باشد.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: با توجه به اینکه احتمال استفاده پلاک‌های مسروقه توسط مجرمین بر روی خودروهای دیگر که ممکن است حتی دارای اصالت باشند، ضمن جلب توجه اینگونه پلاک‌ها واحدهای انتظامی در صورت مشاهده خودروهای تک پلاک و یا جفت سرقتی نسبت به شناسایی مالک خودرو اقدام کرده و علت چگونگی و نبود آن مشخص شود.

وی همچنین تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی و موجود، لازم است شهروندان به محض متوجه سرقت پلاک خودرو خود چه به صورت تک و جفت شدند، بدون فوت وقت به منظور رصد و کنترل نسبت به ثبت آن اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: واحدهای انتظامی و پلیس‌های تخصصی نسبت به خودروهای تک پلاک، فاقد پلاک و پلاک دست‌نویس حساسیت بیشتری داشته و در صورت مشاهده با رعایت مسائل امنیتی نسبت به توقیف آن اقدام و بررسی‌های اولیه و ثانویه اقدام می‌شود.

وی در ادامه تأکید کرد: شهروندان در صورت سرقت خودرو و یا پلاک، جهت تسریع و جلوگیری از اتلاف وقت می‌توانند بلافاصله آن را در سامانه "پلیس من" ثبت کنند.

سرهنگ شریفی همچنین تصریح کرد: هموطنان عزیز در صورت موارد مشابه و مشکوک با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

منبع: تسنیم

968912

سازمان آگهی های پرسون