رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

نخستین آزمایشگاه هوش مصنوعی در شیراز راه‌اندازی می‌شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از راه اندازی نخستین و تنها آزمایشگاه ارزیابی محصولات و خدمات حوزه سلامت هوش مصنوعی کشور در شیراز، خبر داد.
تصویر نخستین آزمایشگاه هوش مصنوعی در شیراز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، از فارس؛ دکتر سید بصیر هاشمی در خصوص این خبر گفت: این آزمایشگاه با تلاش های چند ساله اساتید و متخصصان دانشگاه علوم پزشکی شیراز که برای نخستین بار در کشور تاسیس شده و مأموریت اصلی آن، ارزیابی دقیق محصولات حوزه سلامت، استانداردسازی، تسهیل توسعه فناوری و حمایت از نوآوری در این عرصه است.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس ضمن قدردانی از فعالان این حوزه در دانشگاه تاکید کرد: طراحی، توسعه و عملیاتی‌سازی آزمایشگاه ارزیابی بالینی محصولات و خدمات حوزه سلامت هوش مصنوعی نقشی کلیدی در نیل به اهداف هوش مصنوعی در حوزه سلامت دارد.

دکتر هاشمی افزود: وجود مرکزی تخصصی و معتبر برای ارزیابی محصولات و خدمات هوش مصنوعی حوزه سلامت بر اساس استاندارد‌های ملی و بین‌المللی، لازمه توسعه پایدار این فناوری در کشور است.

منبع: علوم پزشکی شیراز

966189

سازمان آگهی های پرسون