آغاز پویش ولیمه مهربانی حجاج

پویش ولیمه مهربانی حجاج به منظور ارتقای روحیه ایثار و همدلی در میان حجاج و یاری رسانی به نیازمندان جامعه هدف سازمان بهزیستی در شهرستان قدس آغاز شد.
تصویر آغاز پویش ولیمه مهربانی حجاج

به گزارش سایت خبری پُرسون، اعظم فروتن روز یکشنبه از آغاز اجرای پویش "ولیمه مهربانی حجاج" در شهرستان قدس خبر داد و اظهار داشت: پویش "ولیمه مهربانی حجاج" به منظور ارتقای روحیه ایثار و همدلی در میان حجاج و یاری رسانی به نیازمندان جامعه هدف سازمان بهزیستی اجرا می شود.

وی افزود: این پویش با هدف ترویج فرهنگ ایثار، همکاری با نهادهای مختلف و تبدیل سنت ولیمه به یک حرکت اجتماعی گسترده، فعالیت خود را آغاز کرده است.

فروتن خاطرنشان کرد: حجاج عزیز می توانند از روش‌های مختلف نسبت به واریز هدایای نقدی خود در اجرای این پویش یاریگر ما باشند.

وی در پایان گفت: امید است با همراهی مردم نوعدوست شهرقدس، شاهد تامین بخشی از نیازهای اساسی مددجویان و دلگرمی هرچه بیشتر این عزیزان باشیم.

شهرقدس با جمعیتی حدود ۴۰۰ هزار نفر یکی از شهرستان‌های استان تهران است و در غرب پایتخت و همسایگی استان البرز قرار دارد.

پویش ولیمه مهربانی حجاج

منبع: شهر

965423

سازمان آگهی های پرسون