تهدید دوباره ترامپ به ایران: اگر پاسخ ندهند، اتفاق بدی می‌افتد

رئیس جمهور آمریکا بار دیگر با توسل به لحن تهدیدآمیز علیه جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد که تهران پیشنهاد وی را دریافت کرده است.
تصویر تهدید دوباره ترامپ به ایران: اگر پاسخ ندهند، اتفاق بدی می‌افتد

به گزارش سایت خبری پُرسون، به نقل از ینی‌شفق، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که از آغاز دوره دوم ریاست جمهوری‌اش در ژانویه، همواره در عمده گفتگوهایش به مسئله ایران پرداخته است، بار دیگر با توسل به سیاست چماق و هویج، مدعی شد که تهران پیشنهادی را دریافت کرده است.

وی در بازگشت به واشنگتن از یک تور گلف، در گفتگو با خبرنگاران با این ادعا که به ایران یک پیشنهاد هسته‌ای داده است، مدعی شد: آنها یک پیشنهاد در دست دارند اما مهم‌تر اینکه آنها می‌دانند که باید سریع اقدام کنند در غیر این صورت اتفاق «بدی» میفتد.

تارنمای خبری آکسیوس روز پنجشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع با آگاهی مستقیم از مذاکرات بین واشنگتن و تهران مدعی شد که ترامپ در دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم با ایران، پیشنهاد یک «توافق هسته‌ای» را به تهران داده‌است.

به ادعای این تارنما، این نخستین بار از زمان آغاز مذاکرات تهران و واشنگتن است که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در غرب آسیا، پیشنهادی مکتوب را به ایرانی‌ها ارائه داده است.

آکسیوس مدعی شد که عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران که ریاست هیئت مذاکره‌کننده تهران را برعهده دارد، پیشنهاد مذکور را برای مشورتبا مقامات بلندپایه به تهران منتقل کرده است.

منبع: ایرنا

965206

سازمان آگهی های پرسون