دولت به‌دنبال گسترش مسکن استیجاری با اولویت زوج‌های جوان

وزیر راه و شهرسازی از برنامه‌ریزی دولت برای تقویت ساخت مسکن استیجاری با تمرکز بر زوج‌های جوان خبر داد و بر نقش‌آفرینی پررنگ‌تر بخش خصوصی در اجرای سیاست‌های حمایتی تأکید کرد.
تصویر دولت به‌دنبال گسترش مسکن استیجاری با اولویت زوج‌های جوان

به گزارش سایت خبری پُرسون، شامگاه چهارشنبه در جریان نشست صمیمی فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با جمعی از انبوه‌سازان استان کرمانشاه، بر ضرورت تنوع‌بخشی به الگوهای ساخت مسکن تأکید و از تدوین برنامه‌هایی برای ساماندهی بازار اجاره و توسعه مسکن استیجاری خبر داده شد.

وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه دولتچهاردهم در پی ایجاد تعادل در بازار مسکن است، اظهار کرد: ساخت مسکن استیجاری به عنوان یکی از رویکردهای جدید در سیاست‌گذاری مسکن در دستور کار قرار گرفته و اراضی مورد نیاز برای این طرح در حال تأمین است.

وی افزود: این نوع از مسکن با هدف حمایت از اقشار آسیب‌پذیر به‌ویژه زوج‌های جوان اجرا خواهد شد و اولویت در بهره‌مندی از آن، به این گروه‌ها تعلق می‌گیرد.

صادق با اشاره به ظرفیت بالای بخش خصوصی در حوزه ساخت‌وساز، تصریح کرد: دولت به توان فنی و اجرایی بخش خصوصی اعتماد دارد و حمایت از حضور این بخش در پروژه‌های مسکن حمایتی را یک راهکار اساسی برای شتاب‌بخشی به حل مشکل مسکن می‌داند.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به عملکرد دولت‌های گذشته در حوزه مسکن حمایتی خاطرنشان کرد: طی پنج سال گذشته تنها ۳۳ هزار واحد حمایتی ساخته و تحویل شده، در حالی که بخش خصوصی سالانه توان ساخت بیش از ۴۰۰ هزار واحد مسکونی را دارد. این ظرفیت، یک فرصت مهم برای رونق صنعت ساختمان و پاسخ به نیاز انباشته کشور در حوزه مسکن است.

در پایان این نشست، وزیر راه و شهرسازی بر لزوم طراحی سیاست‌های مبتنی بر مشارکت و تعامل بیشتر دولت و انبوه‌سازان تأکید کرد و گفت: افزایش ساخت مسکن، بدون هم‌افزایی با فعالان بخش خصوصی میسر نخواهد شد.

منبع: ایسنا

965107

سازمان آگهی های پرسون