به گزارش سایت خبری پُرسون، به نقل از همراه پرس، دیجیکالا رسماً فعالیت خود را در شهر هرات افغانستان آغاز کرده است. مشتریان افغانستانی ساکن ایران میتوانند سفارشات خود را در دو مرکز مشخص در هرات دریافت کنند. با این حال، ثبت سفارش مستقیم از داخل افغانستان فعلاً امکانپذیر نیست و خریداران باید از طریق آشنایان در ایران اقدام کنند.
طبق اعلام وبسایت دیجیکالا، تحویل سفارشات 7 تا 10 روز زمان میبرد و برخی کالاها مانند طلا، موبایل، مواد غذایی تازه و لوازم بزرگ به دلیل محدودیتهای حملونقل، قابل ارسال نیستند. این قدم، تحقق وعده سال 2018 موسسان دیجیکالا برای ورود به بازار کشورهایی با «بلوغ اینترنتی کمتر» مانند افغانستان، عراق و پاکستان است.
مسعود طباطبایی، مدیرعامل دیجیکالا، پیشتر اعلام کرده بود که تجربه فعالیت در بازارهای خارجی با چالشهایی مانند تحریمها و رقابت همراه است. وی به آزمایش مدل «کراسبوردر» در کشورهایی مانند روسیه اشاره کرد و گفت: «هدف ما صادرات کالاهای ایرانی به مشتریان خارجی است.»
با وجود حضور رقبای محلی مانند «دم» و «لیلام و گندم» در افغانستان، دیجیکالا با تکیه بر زیرساخت خود وارد این بازار شده است. چالشهای اصلی شامل نبود اینترنت پایدار، سیستم بانکی دیجیتال ضعیف و آشنایی کم مردم با خرید آنلاین است.
منبع: همراه پرس