قطب تولید گل گاوزبان ارگانیک کشور این شهر است

دکتر مرادی فرماندار رودسر با بیان اینکه ۸۵ درصد گل گاوزبان کشور در این شهرستان تولید می‌شود، گفت: ودسر قطب تولید گل گاوزبان ارگانیک کشور است.
تصویر قطب تولید گل گاوزبان ارگانیک کشور این شهر است

به گزارش سایت خبری پُرسون، از گیلان؛ آیین نمادین برداشت گل گاوزبان ارگانیک در روستای آغوزبن کندسر از توابع بخش اشکورات شهرستان رودسر برگزار شد.

دکتر امیر مرادی فرماندار رودسر در این آیین و در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: جایگاه ویژه این شهرستان در تولید گل گاوزبان نشان می دهد شهرستان رودسر با تولید 85 درصد گل گاوزبان کشور، قطب اصلی تولید این محصول استراتژیک محسوب می‌شود.

مرادی افزود: هم‌اکنون حدود 500 هکتار از اراضی شهرستان به کشت این محصول اختصاص دارد که سالانه بیش از 250 تن گل خشک‌شده تولید می‌کند. این ظرفیت قابل توجهی برای اقتصاد منطقه محسوب می‌شود.

فرماندار رودسر از برنامه‌ریزی برای حمایت از کشاورزان خبر داد و تصریح کرد: شناسنامه‌دار کردن باغات تا مهرماه سال جاری به پایان می‌رسد تا بهره‌برداران بتوانند از تسهیلات بانکی و بیمه محصولات استفاده کنند.

وی با اشاره به پتانسیل‌های گردشگری منطقه گفت: مناظر طبیعی مزارع گل گاوزبان در اشکورات می‌تواند به قطب جدید بوم‌گردی کشور تبدیل شود.

برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره‌های گل گاوزبان در دستور کار قرار دارد. مرادی در پایان از برنامه‌ریزی برای معرفی این محصول ارگانیک به بازارهای داخلی و بین‌المللی خبر داد و از رسانه‌ها خواست در معرفی این ظرفیت منحصر به فرد همکاری کنند

منبع: خبر آنلاین

953729

سازمان آگهی های پرسون