انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس

یک مخزن سوخت در بندر شهید رجایی به علت نامعلومی درچار انفجار شد و بلافاصله تیم‌های واکنش سریع به منطقه اعزام شده‌اند.
تصویر انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس

به گزارش سایت خبری پُرسون، مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان گفت: دقایقی پیش انفجاری شدید در بندر شهید رجایی رخ داد. محل انفجار در بندر شهید رجایی یک ساختمان اداری بوده است.

خبرنگار مستقر در بندر شهید رجایی از مسئولان مرتبط کسب اطلاع کرد که احتمالا این حادثه ناشی از انفجار تانکر سوخت در شمال اسکله بوده است. موج انفجار به حدی شدید بوده که یک ساختمان اداری را کاملا نابود کرده و بسیاری‌ از خودرها در این منطقه مچاله شده است.

بنابر گزارش تسنیم، یک مخزن سوخت در بندر شهید رجایی به علت نامعلومی درچار انفجار شده و بلافاصله تیم‌های واکنش سریع به منطقه اعزام شده‌اند. اکنون فعالیت‌های بندر متوقف شده تا سریعا اوضاع تحت کنترل نیروهای ‌امنیتی و امدادی قرار گیرد.‌.

‌هنوز اطلاع دقیقی از تعداد مجروحان و ‌فوتی‌های این انفجار در دست نیست اما شدت انفجار به حدی بالا بوده که خسارت های فراوانی برجای گذاشته است.

منبع: تسنیم

943023

سازمان آگهی های پرسون