سازمان صداوسیما؛ جواد رمضان‌نژاد رئیس ساترا شد

رئیس سازمان صداوسیما در حکمی جواد رمضان‌نژاد را به سمت معاون خود و رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) منصوب کرد.

تصویر سازمان صداوسیما؛ جواد رمضان‌نژاد رئیس ساترا شد

به گزارش سایت خبری پُرسون به نقل از روابط عمومی، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما در حکمی جواد رمضان‌نژاد را به سمت معاون خود و رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) منصوب کرد.

رمضان نژاد دارای دکتری علوم ارتباطات و استاد دانشگاه است، وی سابقه مدیریت طولانی در جایگاه های تولیدی در حوزه رسانه و سینما را دارد.

از سوابق اجرایی رمضان‌نژاد می توان به مدیریت دو شبکه تلویزیون افق و پنج و مدیریت سه ساله مرکزسیما فیلم اشاره کرد.

راه اندازی سریال های «سلمان فارسی» و «موسی کلیم الله (ع)»، تولید سریال های پرمخاطب همچون «زیرخاکی»، «نون.خ»، «خانه امن» و ... تولید فیلم‌سینمایی «موقعیت مهدی»، به عنوان یکی از متفاوت ترین آثار سینمایی تاریخ سینمای کشور و کاندیدای ۱۴ سیمرغ در جشنواره فیلم فجر و تولید ده ها سریال در مرکز سیما فیلم از جمله فعالیت های رمضان‌نژاد در حوزه فرهنگ و هنر است.

رمضان نژاد همچنین سابقه حضور در شوراهای مهم سیاستگذاری فرهنگی و هنری در کشور از جمله عضو شورای پروانه نمایش سازمان سینمایی، عضو شورای هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی، کارگروه هنر انقلاب در فرهنگستان هنر، سابقه داوری در جشنواره های گوناگون هنری و فرهنگی اعم از جشنواره «سینماحقیقت» و جایزه هنری رسانه ای جشنواره امام رضا (ع) و جایزه جهانی اربعین را در کارنامه خود دارد.

با توجه به ارتباطات گسترده و نزدیک رمضان‌نژاد با طیف های مختلفی از اصحاب حوزه سینما، تولید سریال و مستند امید می رود که فصل جدیدی در فعالیت ساترا آغاز شود.

منبع: مهر

942593

سازمان آگهی های پرسون