به گزارش سایت خبری پُرسون، انتقادات نسبت به عملکرد و مدیریت شورای شهر شیراز از سوی برخی از اعضای شورای شهر مسئلهای قابل توجه و مهم است، در حالی که برخی دیگر از اعضای شورای شهر عملکرد این نهاد را قابل قبول میدانند.
در 24 فروردین 1404 مهدی طاهری، عضو شورای اسلامی شهر شیراز در یکصد و نود و یکمین صحن علنی شورا با لحنی انتقادی به بیان مشکلات و کمکاریهای شهرداری و شورا پرداخت و از احتمال کنارهگیری خود از این شورا خبر داد، که رئیس شورای شهر شیراز این کنارهگیری لفظی را غیرقابل قبول دانست.
بار دیگر در 31 فروردین 1404 ابراهیم کمالی، عضو شورای اسلامی شهر شیراز در یکصد و نود و دومین صحن علنی شورا از عملکرد شورا به عنوان یک ناظر انتقاد کرد و تاکید کرد که جلسات شورا نباید محلی برای تقدیرهای مکرر و تعریف از مدیران باشد و اعتراض خود را نسبت به عملکرد و شیوه مدیریت شورا اعلام کرد.
وی در نطق پیش از دستور خود با تاکید بر اینکه شورا یک نهاد مستقل و نماینده مردم است گفت: عملکرد خوب و انجام وظیفه برخی از مدیران نباید وظیفه ذاتی شورا یعنی نقد کارشناسانه را کمرنگ و وارد حاشیه کند، شورا باید رنج مردم و کاستیهای مدیریتی را شناسایی و رفع کند تا بعد از 5 سال و پایان دوره خود جلو مردم آبرومند باشد.
کمالی نسبت به حذف تذکر شفاهی و ارائه مکتوب تذکرات اعتراض کرد و افزود: تخلف برخی از اعضای شورا به وضوح قابل مشاهده است و این تخلفات نادیده گرفته میشوند و اعضای شورای شهر در اظهار نظر محدود هستند، من به شیوه مدیریت شورا معترض هستم.
این عضو شورای شهر شیراز تاکید کرد: شورا باید مردم گرا باشد و اعضای شورا بتوانند بهراحتی نقدهای خود را بیان کنند، رسانهها، کنشگران و مردم باید بتوانند انتقادات خود را نسبت به شورا و مدیران شهری بیان کنند، شورا محل تقدیر، تعریف و تمجید از مدیران نیست.
منبع: پُرسون