از مذاکرات ایران و آمریکا انتظار نتایج ملموس را داریم

معاون وزیر امورخارجه روسیه با بیان اینکه مسکو از گفت‌وگوهای ایران و آمریکا استقبال می‌کند، گفت: انتظار نتایج ملموس از این گفت‌وگوها را داریم.
تصویر از مذاکرات ایران و آمریکا انتظار نتایج ملموس را داریم

به گزارش سایت خبری پُرسون، «آندری رودنکو» معاون وزیر امورخارجه روسیه امروز (دوشنبه) در اظهاراتی تاکید کرد: روسیه از مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن در مورد برنامه هسته‌ای ایران در عمان استقبال می‌کند و انتظار دارد نتایج مشخصی در آینده به دست آید.

وی ادامه داد: ما همیشه هر مذاکره‌ای را بر اساس نتایج آن ارزیابی خواهیم کرد. تا آنجا که من متوجه شدم، مذاکرات هفته آینده ادامه خواهد داشت، بنابراین انتظار داریم که نتایج ملموس و مشخص باشد.

اولین دور از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا روز شنبه به‌طور غیرمستقیم در مسقط با حضور نمایندگانی از ایران و آمریکا و همچنین وزیر امورخارجه عمان به‌عنوان میانجی این گفت‌وگوها برگزار شد.

سرپرستی هیات ایرانی در این گفت‌وگوها را «عباس عراقچی» وزیر امورخارجه و هیات آمریکایی را نیز «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده در امور غرب آسیا بر عهده داشت. ۲ طرف در جریان رایزنی‌های خود توافق کردند که به این روند ادامه دهند.

معاون وزیر امورخارجه روسیه که با خبرگزاری ریانووستی گفت‌وگو می‌کرد، همچنین اظهار داشت: ما از ماهیت مذاکرات استقبال می‌کنیم. اگر نتایج مثبت در آنها به دست آید، ما فقط خرسند می‌شویم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از پایان این دور از گفت‌وگوها در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دور اول مذاکرات غیرمستقیم، سازنده و امیدوارکننده بود. گفت‌وگوها در فضای احترام متقابل انجام شد. من دیدگاه‌های ایران را قاطعانه و در عین حال با نگاه رو به جلو تشریح کردم. هر ۲ طرف تصمیم گرفتند که این روند را ظرف چند روز ادامه دهند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نیز بامداد امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای ریاست‌جمهوری گفت که با گروهی از مشاوران و افراد خود درباره ایران دیدار کرده است و خیلی سریع در این‌باره تصمیم‌گیری می‌کند.

او روز گذشته گفته بود که مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود.

پس از انجام این گفت‌وگوها گمانه‌زنی‌ها درباره زمان و محل برگزاری دور دوم مذاکرات شدت گرفته است.

پایگاه خبری- تحلیلی آکسیوس به نقل از منابع آگاه مدعی شد که احتمالاً دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا روز شنبه در رم برگزار شود.

منبع: ایرنا

931677

سازمان آگهی های پرسون