به گزارش سایت خبری پُرسون، امیرحسین ثابتی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی با اشاره به مذاکرات عمان، گفت: برای ارزیابی نتیجه مذاکرات نباید عجولانه عمل کنیم.
وی اظهار کرد: برای ارزیابی نتیجه مذاکرات باید ببینیم جزئیات آنچه خواهد بود. اگر در جزئیات، تحریمهای نفتی و بانکی لغو شود و ما بتوانیم به طرف مقابل ثابت کنیم که به دنبال ساخت سلاح نیستیم، میتواند توافق خوبی باشد، اما اگر هر چیزی غیر از این باشد، به معنای تکرار خسارت است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به دولت پیشنهاد میدهم که اگر بتوانید تحریمها را با مذاکره لغو کنید خوب است و اشکالی ندارد، اما تجربه نشان داده که این مسیر به نتیجه نخواهد رسید و آمریکا زیر بار نخواهد رفت، بر این اساس به جای منت کشیدن از استکبار خارجی، به جنگ استکبار داخلی بروید و اموال بلوکه شده ملت را بگیرید.
منبع: ایسنا