اقدام جدید ترامپ: تعرفه ۲۵ درصدی بر خودروسازان خارجی

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که از دوم آوریل (۱۳ فروردین) تعرفه ۲۵ درصدی بر خودروسازان خارجی وضع خواهد کرد و این اقدام خشم اتحادیه اروپا و کانادا را برانگیخت.
تصویر اقدام جدید ترامپ: تعرفه ۲۵ درصدی بر خودروسازان خارجی

به گزارش سایت خبری پُرسون، ترامپ بامداد پنجشنبه گفت، از دوم آوریل بر همه خودروها و کامیون‌های سبک که در خاک آمریکا ساخته نشده‌اند، تعرفه ۲۵ درصدی دائمی وضع خواهد کرد.

وی وعده داد: اگر خودروسازان خارجی خودروهای خود را در آمریکا تولید کنند، بر آنها تعرفه وضع نخواهد شد.

انتظار می‌رود که این تعرفه‌های جدید سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار درآمد مالیاتی برای آمریکا داشته باشد.

به گزارش ایرنا، اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا در بیانیه‌ای به این اقدام واکنش نشان داد و گفت: عمیقا نسبت به این تصمیم آمریکا برای اعمال تعرفه بر صادرات خودروهای اروپایی متاسفم.

وی افزود که اتحادیه اروپا همچنان به «حفاظت از منافع اقتصادی» خود ادامه داده و تلاش خواهد کرد تا از طریق مذاکره راه‌حلی برای این مساله پیدا کند.

مارک کارنی نخست وزیر کانادا نیز واکنش خشم‌آلودی به تعرفه ۲۵ درصدی بر خودروسازان خارجی داشت و آن را «حمله‌ای مستقیم» به کارگران کانادایی خواند.

وی در سخنانی اظهار کرد: ما از کارگران و شرکت‌های خود دفاع خواهیم کرد. ما در کنار یکدیگر از کشورمان دفاع می‌کنیم.

کارنی که پس از دیدار با سران صنوف کارگری و خودروسازان صحبت می‌کرد، افزود: این حمله‌ای مستقیم به کارگران است.

نخست وزیر کانادا اعلام کرد که در واکنش به این اقدام ترامپ تعرفه‌های تلافی‌جویانه‌ای اعمال کرده است و «ما گزینه‌های دیگری نیز داریم.»

منبع: ایرنا

920080

سازمان آگهی های پرسون