قالیباف بعد از جبهه پایداری بیشترین سهم را در دولت گرفت

منتجب نیا گفت: آقای قالیباف بعد از جبهه پایداری بیشترین سهم را در دولت گرفت و امتیازهای فراوانی به دست آورد و باید هم هماهنگی داشته باشد.
تصویر قالیباف بعد از جبهه پایداری بیشترین سهم را در دولت گرفت

به گزارش سایت خبری پُرسون، رسول منتجب نیا، فعال سیاسی اصلاح طلب، توضیحاتی درباره نقش قالیباف و عملکرد او در استیضاح عبدالناصر همتی ارائه کرد.

در ادامه بخشی از اظهارات او را می خوانید؛

* به عملکرد آقای قالیباف چطور نگاه می‌کنید. در شش ماه اخیر، گاهی حامی پزشکیان بود و به همین خاطر هم تندروها مدام با او برخورد می کردند. اما در ماجرای استیضاح همتی خنثی به نظر می‌آمد. تحلیل شما چطور است؟

به نظر من، آقای قالیباف بعد از جبهه پایداری بیشترین سهم را در دولت گرفت و امتیازهای فراوانی به دست آورد و باید هم هماهنگی داشته باشد. هرکدام از نمایندگان که بحث می کنند دنبال نمایش این هستند که مردم ببینید ما با گرانی و تورم مخالف هستیم؛ همتی مقصر بود که ما او را کنار زدیم. در حالی که خود آنها را باید کنار گذاشت.

در مورد آقای قالیباف هم احتمال می‌دهم بیشتر جنبه مصرف داخلی دارد. در حالی که باید مصوبات مجلس را درست کنند. مجلس برای مهار تورم چه کار کرده که دولت انجام نداده؟ اگر شما مصوبه‌ای داشته اید که دولت انجام نداده بگویید. اگر نبوده، پس این بحران اقتصادی از ناحیه نمایندگان و مصوبات به وجود آمده و آنها باید خود را مقصر بدانند.

* در ارتباط با استیضاح همتی این مساله مطرح بود که ایشان بحث از تعاملات جهانی و برداشتن موانع بین المللی مثل FATF می کرد. فکر نمی کنید که این برخورد با همتی باعث می شود که فرد جایگزین او از قبل در این موارد دست به عصا شود؟ آیا با چنین قصد و غرضی بود؟

قطعا همینطور است. این رشته سر دراز دارد. کوتاه آمدن آقای پزشکیان و میدان دادن به آن‌ها باعث شده اینها آنقدر با جرات و جسارت بیشتری وارد شوند و بیشترین سهم را بگیرند و حالا هم بتازند. پیش‌ بینی می‌کنم که اینها به کار خود ادامه می دهند تا دولت در یک گوشه و کنجی قرار بگیرد و نتواند ادامه کار دهد و سپس دولت را ناکارآمد معرفی کنند. در این صورت خودشان را قهرمان نشان می دهند؛ رای استیضاح همتی هم رای نمایش قهرمانی بود که نشان دهند مجلس قهرمان است و می‌تواند وزیری که نتوانسته مشکلات اقتصاد را کنار بگذارد در حالی که اول خود مجلس را باید کنار بگذارند؛ این مجلس، مجلسی نیست که بتوان به آن بالید و به آن افتخار کرد. مجلسی که اکثر نمایندگان آن چهار، پنج درصد رای آوردند نمایندگان نمی‌تواند کارساز و کارگشا باشند. مقصر آنهایی هستند که این مجلس را تشکیل دادند.

منبع: خبرآنلاین

919971

سازمان آگهی های پرسون